TEMPOFLUX URINOIR | Zelfsluitende kraan met soepele bediening en strak design

De TEMPOFLUX is bestemd voor urinoirs met boven aansluiting en onderscheidt zich door een strak en tijdloos design. De urinoirspoeler integreert een ongezien systeem met stopkraantje en debietregeling. De soepele bediening laat elke gebruiker toe de kraan te gebruiken.

Design
Het haaks ontwerp van de TEMPOFLUX en het bestudeerd design maakt de installaties mooier. De urinoirspoeler is strak en tijdloos en is perfect inpasbaar in de meest veeleisende plaatsen in termen van esthetiek.

Soepele bediening
De Soft technologie laat elke gebruiker (kinderen, ouderen of personen met beperkte mobiliteit) toe de kraan te gebruiken zonder veel inspanning. De TEMPOFLUX is uitgerust met een systeem met lagedrukpatroon, waardoor de kraan 2 maal soepeler in werking treedt en de gebruiker dus meer comfort heeft.

Gemakkelijke installatie en eenvoudig onderhoud
Om de installatie en het onderhoud te vereenvoudigen, zijn bij de TEMPOFLUX urinoirspoeler een stopkraantje en debietregeling geïntegreerd in de rozet. Het debiet is vooraf ingesteld op 0.15 l/sec, en kan worden aangepast door aan de rozet te draaien. De looptijd van de kraan is gemakkelijk in te stellen direct op het binnenwerk. Beide systemen zijn gepatenteerd.

Waterbesparing
De TEMPOFLUX urinoirspoeler met een zelfsluiting ingesteld op 3 seconden, laat toe tot 60% water te besparen en toch de gewenste hygiëne te bieden.

Energiebesparing en ecologie
De zelfsluitende kranen van DELABIE werken volledig autonoom zonder elektrische aansluiting. Zij genereren geen enkel energieverbruik.
Doordat de zelfsluitende kranen van DELABIE geproduceerd worden uit 100 % recycleerbare materialen, behalen ze de beste ecologische resultaten in hun categorie.

Hygiëne
De hoeveelheid spoelwater is voldoende om de kom van het urinoir en de hevel integraal te spoelen. Zo wordt de vorming van geurhinder en bacteriegroei voorkomen.

Respecteren van de normen.
Het debiet van de TEMPOFLUX urinoir is conform de strenge eisen van de norm NF EN 12541. En het geluidsniveau van de kraan valt in klasse II van dezelfde norm.

De urinoirspoeler met haakse aansluiting wordt geleverd met verchroomde spoelpijp en toevoerdichting.