A.V.U. by Breger is competente partner voor inrichting van bedrijfsvoertuigen

De inrichting van bedrijfsvoertuigen is een specialiteit van Sortimo, én van partner A.V.U. by Breger. In Luxemburg is A.V.U. (Amenagement de Voitures Utilitaires) hét aanspreekpunt voor de professional die zijn bestelwagen wil laten inrichten tot mobiele werkplaats. Sedert 2002 staat gerant Thierry Hubert aan het roer van de onderneming. Tot op vandaag kiest hij resoluut voor de kwaliteit van producten en service van Sortimo.

Van a tot z
“Voor onze activiteit inrichting van bedrijfsvoertuigen gaan we 100% voor Sortimo,” aldus Thierry Hubert. “De professional, wat zijn beroep ook is en in welke sector hij ook actief is, kan bij A.V.U. terecht voor een Sortimo-totaaloplossing.”

A.V.U. bestudeert samen met de klant wat de exacte behoeften zijn. Op basis daarvan stelt de specialist op een 3D-plan een inrichting op maat voor. Van offerte en verkoop, tot montage en dienst-na-verkoop, bij A.V.U. is de samenwerking met Sortimo een constante.

Hubert: “In Duitsland is Sortimo marktleider in zijn branche, en dat wil toch wat zeggen op het vlak van kwaliteit. Bovendien is ook innovatie een vast gegeven én de samenwerking met andere leaders, zoals bijvoorbeeld Bosch.”

Echt partnership
“Bij Sortimo gaat het om zoveel meer dan enkel de meubelen in een bestelwagen plaatsen.” Thierry Hubert benadrukt: “We hebben hier bij A.V.U. een goede verstandhouding met de mensen van Sortimo België. De samenwerking is met andere woorden een mooi voorbeeld van tweerichtingscommunicatie. Sortimo luistert en neemt onze raadgevingen en suggesties ter harte. Die flexibiliteit leidt altijd tot de beste oplossing voor de klant.”