Automatische deuren met passie gemaakt

In een uiteenlopende waaier van gebouwen worden automatische deuren alsmaar vaker de norm. Wie zoekt naar een betrouwbare oplossing kan bij Tormax terecht. Kwalitatief maatwerk is er troef, waardoor deze wereldleider nagenoeg voor elke toepassing een gepaste oplossing kan bieden. 

Het Zwitserse Tormax – met ook Tormax Belgium – is in eerste instantie een elektromotorenbouwer. De elektromotor is het hart van de automatische deur. Al in 1951 werd de basis voor het merk gelegd met de eerste deuraandrijving in Europa. 

Yves Heylen, Algemeen Directeur: “De jarenlange ervaring en doorgedreven research in alle mogelijke toepassingen hebben geresulteerd in een heel uitgebreid gamma, van lichte en eenvoudige schuifdeuren tot loodzware industrie- of stralingsdeuren. Nagenoeg iedereen kan bij Tormax Belgium terecht. Of het nu de kleine zelfstandige om de hoek of een multinational betreft: iedereen wordt bij Tormax Belgium op maat bediend en dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.”

Automatische deuren
Tormax Belgium heeft alles in eigen beheer en ontwierp zelf haar eigen gepatenteerd profielsysteem.

Kwaliteit op alle vlakken
Tormax Belgium heeft alles in eigen beheer en ontwierp zelf haar eigen gepatenteerd profielsysteem. “Op die manier beheersen we niet alleen het hart van de deur, maar ook de gehele constructie”, vertelt Yves Heylen. “Deze materiaalkeuze gecombineerd met de ultramoderne productiemethode maken de Tormax-deuren uniek in hun soort. Vandaar ook dat we voor topkwaliteit garant staan.” 

Die hoge kwaliteitseisen worden doorgetrokken in de service. Elke klant kan 24/7 bij Tormax terecht voor een razendsnelle interventie in geval van problemen. “Voor alle mogelijke informatie kan de klant terecht op onze website. Architecten krijgen daar zelfs de mogelijkheid om een login aan te vragen. Hiermee krijgen ze toegang tot de nodige uitschrijfteksten en plannen van het volledige assortiment”, aldus Heylen.

Tekst | Els Jonckheere  Beeld | Tormax