Bedrijfspresentatie Deschacht | Hertog Jan niet meer te paard, wel droog onder dak

Langs de Leuvensesteenweg in Kortenberg prijkt sinds kort een nieuw woon- en zorgcentrum. Hertog Jan biedt ruimte aan 120 bedden en 36 serviceflats. Hoofdaannemer Juri (Zele) liet zich door Deschacht overtuigen om de dakbedekkingsproducten uit het private label gamma Super te gebruiken. Gentse Roofingbouw stond in voor de plaatsing ervan.

Manege Hertog Jan en restaurant Hof te Linderghem gingen vorig jaar tegen de vlakte en maakten zo plaats voor een nieuw woon- en zorgcentrum. Naast de kamers en assistentiewoningen omvat het een fitnessruimte, wellnesszone, kapsalon, multimediaruimte, kleine bioscoop, petanquebaan, brasserie en bar. Het hedendaagse rusthuis aan de rand van dorpskern sluit aan op het achterliggende park met de Oude Abdij. Een topresidentie op een toplocatie.

Private label versus merkproducten
Juri stond in voor de realisatie van het nieuwe complex. In samenwerking met onderaannemer Gentse Roofingbouw maakte hij voor het eerst gebruik van de dakbedekkingsproducten uit het Supergamma van Deschacht. Isabel Vanhecke, hoofdaankoper bij Juri: “De vertegenwoordiger van Deschacht adviseerde ons om met deze producten te werken. Aangezien de prijs-kwaliteitsverhouding ongezien competitief is, was de keuze snel gemaakt. Alle producten zijn intussen gebruikt en blijkbaar is Gentse Roofingbouw er volmondig enthousiast over.”

Kwalitatief en efficiënt
Ook voor Murat Kayim van Gentse Roofingbouw was het de eerste kennismaking met het Supergamma. “Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken en heb dus een ruime ervaring met gelijkaardige dakbedekkingsproducten. Door de omvang van platte dak –liefst 3.000 m²– kan ik een onderbouwd oordeel vellen over de gebruikte producten. Met zekerheid durf ik zeggen dat SuperAir als onderlaag en Supergum Plus als toplaag kwalitatief hoogstaande materialen zijn. Ze kunnen perfect naast hun merkvarianten worden geplaatst.”

Meer info over het Supergamma Roofing van Deschacht:
Divisie Dak, Gevel & Isolatie: carl.jansen@deschacht.eu of 0499 513 344

Superair, de dampdrukverdelende onderlaag
Superair SA en Superair zijn dampdrukverdelende onderlagen verkrijgbaar in respectievelijk een zelfklevende versie en een variant om te branden. Superair SA en Superair met SBS-bitumenstrepen zijn specifiek ontworpen zijn voor combinaties met PUR/PIR-isolatie.
– SBS-strepen voor optimale dampdrukverdeling
– verkrijgbaar in zelfklevende versie of om te branden
– uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Supergum Plus, roofing met ATG-keuring
Supergum Plus doet dienst als bovenlaag en wordt gebruikt voor het waterdicht maken van platte daken. Het grote verschil met de gewone Supergum, is dat Supergum Plus een ATG-keuring (12/2906) heeft. Dat maakt het geschikt voor grote werven waar de producten aan bepaalde normen en wetgevingen moet voldoen.

Voor de folder met daksystemen voor plat dak: marketing@deschacht.eu