Bedrijfspresentatie | RG Tegel

nieuwe stijl, nieuwe website, nieuwe high tech toonzaal

Een nieuwe huisstijl. Een gloednieuwe website waar de klant kan wegdromen tussen een ongezien tegelaanbod én een nieuwe high tech toonzaal waar je de meest bijzondere innovaties uit de keramische designwereld vindt. RG Tegel uit Massenhoven mag dan al meer dan zestig jaar een vaste waarde zijn in de tegelmarkt in België, het huidige management zet voluit in op de toekomst.

Nieuwe stijl, geworteld in een traditie van kwaliteit en service.
Voor zijn nieuwe logo en huisstijl ging RG Tegel in zee met het bekende Antwerpse web- en designbedrijf Flink, dat ook al werkte voor onder meer Obumex, Vincotte, Delvaux en Flament.

CEO Caroline Vergauwen: “Het nieuwe logo staat voor onze passie voor stijl en design, maar straalt tegelijkertijd de kwaliteit en degelijkheid uit die onze klanten van ons gewend zijn. De keramische tegelmarkt is de laatste jaren ontzettend geëvolueerd, zowel qua design als qua materiaal. Wij willen met RG Tegel duidelijk maken dat we in het topsegment spelen en dat we als ‘floor en wall-designers’ met de klant meedenken. Die voortdurende zorg voor kwaliteit en klasse vind je terug in onze nieuwe huisstijl.

Bij die nieuwe stijl hoort ook een nieuwe website. Caroline Vergauwen: “De nieuwe website is de nieuwe  hoeksteen van het bedrijf. Websites geven vandaag vaak de allereerste indruk die een klant krijgt en zijn meer en meer een belangrijke –virtuele– showroom waar je je producten en de kwaliteit waarvoor je staat kan tonen. Op de nieuwe site kunnen onze klanten via verschillende zoekcriteria door ons aanbod surfen en daarnaast allerlei interessante informatie over keramisch materiaal vinden.”

RG Technica: high tech toonzaal voor de projectmarkt
Eerder deze zomer opende RG  een gloednieuwe technische showroom specifiek voor professionele klanten uit de projectmarkt, RG Technica. Projectmanager Jonathan Daniels: “Bij RG Technica zetten we specifiek in op innovatieve materialen, nieuwe mogelijkheden, en technische toepassingen hieraan gekoppeld. Grote keramische platen, speciale reeksen, bijzondere tegeldragers, … De toepassing van keramische materialen is vandaag immers vrijwel onbeperkt. Bij RG Technica krijg je een duidelijk beeld hoe deze toepassingen kunnen worden geïmplementeerd in jouw projecten.”