Voor betrouwbare en efficiënte energiesystemen

Elektriciteitswerken is een vak apart. Zeker als het over speciale technieken gaat. Kleine foutjes  kunnen immers zware gevolgen hebben. Net daarom geef je dergelijke opdrachten best in handen van ondernemingen met kennis van zaken.  

Ervaren ondernemingen, zoals Bryon uit Assenede dat op meer dan veertig jaar ervaring in elektrische installaties steunt. Van databekabeling tot hoogspanningsinstallaties, generatorsets, nood-netinstallaties: het behoort allemaal tot het dagelijkse takenpakket van de ervaren medewerkers.

Bryon

Wat in 1989 als Bryon nv is gestart, is vandaag uitgegroeid tot een solide onderneming met vijftien werknemers die in heel België opereren. “Intussen is ook onze activiteit aanzienlijk geëvolueerd”, vertelt bestuurder Geert Lootens. De laatste jaren profileren we ons als een echte partner voor elektrische oplossingen in industriële omgevingen, zorgsector, utiliteitsbouw en het segment van ICT power. Elektrotechniek is een vlag die vele ladingen dekt. Vandaar dat we specialisten in alle domeinen in ons team hebben: databekabeling, laag/midden/hoogspanning, power IT, generatoren,…”

Afgestemd op je specifieke noden
De sterkte van Bryon NV is dat ze meedenkt met de klant. “De elektriciteitsvoorziening in elk gebouw is levensbelangrijk in deze hoogtechnologische wereld”, aldus Geert Lootens. “De kleinste imperfectie of fout kan grote gevolgen hebben op het vlak van brandveiligheid, comfort, productie of zelfs het veilig stellen van uw informatie. Vandaar dat we indien gewenst voor een A tot Z realisatie zorgen. Van ontwerp, over implementatie tot service: we ontzorgen je op elk vlak.”

Bryon

Zo krijg je als klant doordachte, efficiënte en betrouwbare oplossingen die precies op je specifieke noden zijn afgestemd. Samen met medebestuurder Dirk De Muyttere volgt Geert Lootens elk project zelf zeer nauwlettend op. “We staan heel vaak tussen de werknemers op het veld, met als gevolg dat we rendabel werken. Het Bryon-team behandelt geen enkele klant als een nummer. We luisteren naar de noden en proberen aan alle wensen te voldoen.” 

Tekst | Els Jonckheere  Beeld | Bryon