Beweegbare zwembadbodems: niks dan voordelen

Kiezen voor een eigen zwembad hoeft vandaag niet langer ten koste van je tuinoppervlakte te gaan. Met de beweegbare zwembadbodem transformeer je je terras met een druk op de knop in een zwembad. Of omgekeerd. Handig, veilig voor de kinderen en huisdieren én onderhoudsvriendelijk. Bovendien verlies je weinig warmte zodat je zelfs in de winter van een heerlijke watertemperatuur van 32°C geniet.

Beweegbare zwembadbodems

Al jaren onderscheidt Zwembaden Verdonckt zich door zijn vakkennis en totaalaanpak. “We regelen alles in eigen beheer”, vertelt zaakvoerder Hans Verdonckt. “Van bouwaanvraag en ontwerp, over  installatie en volledige afwerking van het zwembad, tot de (her)aanleg van tuin, terras of poolhouse. Ook na oplevering blijven we ten dienste van onze klanten met onze 24/7 interventie bij eventuele problemen.”

Beweegbare zwembadbodems

Modulair zwembad tegen betaalbare prijs
Zwembaden verdonckt houdt altijd de vinger aan de pols op vlak van nieuwe technieken en materialen. Hans Verdonckt: “Vandaar dat we ons sinds enige tijd ook manifesteren als fabrikant van beweegbare zwembadbodems en sterk op dit product inzetten. De voordelen van deze oplossing zijn immers ongeëvenaard. Er is geen plaatsverlies meer en je kan de diepte zelf instellen. Willen je kinderen pootjebaden? Of wil jij enkele baantjes trekken? Geen probleem, in enkele minuutjes is de switch gemaakt.” 

Beweegbare zwembadbodems

Beweegbare zwembadbodems

Het uniek systeem behoudt een prijskaartje dat haalbare kaart is. “Omdat er bij dit type zwembaden geen waterverdamping en weinig warmteverlies is”, licht Verdonckt toe. “Een automatisch rolluik is overbodig, wat al 10.000 euro bespaart. En omdat er bijna geen vuil is, vervallen veel onderhoudskosten. Het is de ideale oplossing voor woningen met een kleinere tuin en een investering die nog een tikkeltje meer allure aan je woning heeft. Iets waar wij als Zwembaden Verdonckt graag aan meewerken.”

Tekst | Els Jonckheere      Beeld | Zwembaden Verdonckt