Bouwen in alle vertrouwen

Over bouwprojecten doen de wildste verhalen de ronde. Wie zich aan zo’n investering waagt, wil dan ook maar één ding: bouwen in vertrouwen. En precies daar maakt het Algemene Bouwbedrijf Morti het verschil. Of het nu gaat over industriële of agro-constructies, appartementencomplexen of gewone woningen: steeds weer kan je rekenen op een persoonlijke benadering, kwaliteitsvol werk én een strikte naleving van de gemaakte afspraken.

Wat in 1965 als een eenmanszaak van Julien Mortier startte, groeide al snel uit tot een sterk algemeen bouwbedrijf in de regio Gent. Vandaag telt het personeelsbestand meer dan 230 enthousiaste professionals die elk type van bouwproject met het nodige vakmanschap binnen het gestelde budget en de afgesproken timing tot een goed einde brengen.

Morti
Vandaag realiseert Morti voornamelijk kantorencomplexen, bedrijfs- en logistieke gebouwen, showrooms, werkplaatsen, handelscentra en zorginstellingen..

“Doorheen de jaren hebben we een uitgebreide expertise en knowhow opgedaan”, vertelt Jo Mortier. “Hierdoor kunnen we elk bouwproces nagenoeg volledig in eigen beheer realiseren. Op die manier hoeft niemand elkaar met de vinger te wijzen als het eens verkeerd loopt, wat de klant ten goede komt. Bovendien zorgt onze structuur voor korte beslissingslijnen, een enorme flexibiliteit en vooral een persoonlijke benadering.”

Morti

Elk type gebouw in elk formaat
Vandaag realiseert Morti voornamelijk kantorencomplexen, logistieke en bedrijfsgebouwen, showrooms, werkplaatsen, handelscentra en zorginstellingen. “Een tweede grote activiteit zijn de agroprojecten met gebouwen voor de huisvesting van dieren met bijhorende boven- of ondergrondse mestopslagplaats”, vertelt Jo Mortier. “Ook optimaal geïsoleerde bewaarplaatsen voor fruit, groenten en aardappelen zijn een specialiteit van Morti. Net als loodsen voor stockage van graan en/of meststoffen, hippische centra en bergplaatsen voor diverse doeleinden.” 

Morti
Algemeen Bouwbedrijf Morti kan elk bouwproces nagenoeg volledig in eigen beheer realiseren.

Natuurlijk kan je bij Morti ook terecht voor woon- en appartementencomplexen. “Zelfs concullega’s zijn welkom, aangezien we een eigen productie van prefab beton en metaalconstructies hebben. Tenslotte realiseert Morti binnen- en buitenschrijnwerk in aluminium of hout. ‘Building Dreams’  is waarvoor wij staan. Of het nu over grote of kleine projecten gaat.”

Tekst | Els Jonckheere  Beeld | Morti