AGC Glass Europe

Avenue Jean Monnet 4
1348 Louvain la Neuve

T: +32 2 409 3000

Sales.belux@eu.agc.com

 

AGC Glass Europe, een Europese leider in vlakglas

AGC Glass Europe produceert, verwerkt en verdeelt vlakglas voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de autosector (origineel en vervangglas) en de solar-industrie. Het is de Europese tak van AGC Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld, en is gevestigd in België.

 

 

 


De baseline “Glass Unlimited” weerspiegelt de talloze mogelijkheden van:
• glas, een materiaal dat aan een groeiend aantal vereisten voldoet (comfort, energiebeheersing, veiligheid en gezondheid, esthetisch uitzicht, duurzaamheid);
• innovatieve producten en processen, mogelijk dankzij aanhoudende research in geavanceerde glastechnologie;
• ruim 100 locaties in heel Europa, van Spanje tot Rusland;
• een marketingnetwerk op wereldschaal;
• zijn 14.500 werknemers, die klantgericht zijn.
Bezoek onze websites : 
www.agc-glass.eu  (corporate website) – www.yourglass.com (bouw en interieurdesign)

Nieuws gerelateerd aan AGC Glass Europe

AGC cradle to cradle

AGC behaalt Cradle to Cradle certificaat op isolatieglas Thermobel en iplus/ipasol

AGC Glass Europe doet er alles aan om de milieuprestaties van zijn producten doorlopend te verbeteren. En dat loont. AGC is de eerste en tot nu toe enige glasfabrikant ter wereld die het "Cradle to Cradle Certified Bronze" label heeft ontvangen voor isolerende beglazingen. Hiermee bezit het bedrijf nu de grootste portfolio van producten met het Silver en Bronze Cradle to Cradle label.

Lees meer »

Claerhout Communicatiehuis Gent neemt intrek in unieke ontmoetingsruimte

Heel wat bouwwerken vertellen een verhaal via hun architectuur. Maar de nieuwe uitvalsbasis van Claerhout Communicatiehuis gaat nog een stukje verder: ze brengt ook het verhaal van haar klanten. In het nieuwbouwproject zijn immers oplossingen van meer dan dertig fabrikanten geïntegreerd, waaronder tal van innovaties die nooit eerder werden toegepast. Het resultaat: een uniek bedrijfspand dat op vele punten als hét ‘kantoor van de toekomst’ kan worden beschouwd.

Lees meer »

AGC Glass Europe lanceert zijn vernieuwde productenwebsite: www.yourglass.com

In antwoord op de razendsnel veranderende digitale wereld heeft AGC zijn productenwebsite Yourglass veranderd om een meer intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring te creëren. Niet alleen verloopt de navigatie nu eenvoudiger en zijn er verschillende nieuwe functies toegevoegd, de hele site is bovendien ontworpen in een responsief webdesign, waardoor de inhoud automatisch wordt aangepast naar het schermformaat van het mobiele toestel.

Lees meer »