CORES Development

CORES Development
Mechelsesteenweg 176

20180 Antwerpen

T: 0032 820 82 82

Mail: info@coresdevelopment.be
www.coresdevelopment.be


CORES Development werd in 2006 opgericht door Jurgen Van Bogaert en Peter Leyssens. CORES Development ontwikkelt binnenstedelijke vastgoedprojecten aan de hand van duidelijke concepten. Concepten die gericht zijn op de behoeften van de markt en een meerwaarde betekenen voor de omgeving.

De projecten van CORES Development zijn te vinden in heel Vlaanderen en Brussel. Enkele voorbeelden zijn Reepkaai (Kortrijk), De Weverij (Sint-Niklaas), Cadiz (Antwerpen), Groen Zuid (Antwerpen), ’t Swaenenerf (Heist-op-den-Berg) en West (Hasselt).

CORES Development staat zelf in voor de verkoop en promotie van alle projecten en heeft sinds kort ook een eigen verhuurservice. Het CORES-team bestaat uit 27 gedreven professionals die samen goed zijn voor meer dan 350 jaren ervaring in alle aspecten van de ontwikkeling en realisatie van vastgoed.

We noemen onszelf liever conceptontwikkelaar dan projectontwikkelaar. We geven vorm aan binnenstedelijke projecten aan de hand van een duidelijk concept.

We werken concepten uit die gericht zijn op de behoeften van de markt en de omgeving. Pas dan krijgen onze gebouwen architecturaal vorm. Wij voelen ons in de eerste plaats ondernemers die nadenken over toekomstige woonvormen.
We gaan bovendien altijd voor een verantwoorde maatschappelijke oplossing met meerwaarde voor de buurt. Soms doen we dit door een verloederd gebouw op te knappen of een stadskanker weg te werken.

CORES Development wil op een ethisch onderbouwde manier ondernemen, zo eenvoudig is het.”

Enkele referentieprojecten van CORES Development:

  • CADIZ – Kattendijkdok – Antwerpen
  • GROEN ZUID – Louisalei – Hoboken
  • DE WEVERIJ – Antwerpsesteenweg – Sint-Niklaas
  • HORTENSIAHOF – Mortselsesteenweg – Hove
  • REEPKAAI – Reepkaai – Kortrijk
  • WEST – Hendrik van Veldekesingel – Hasselt
  • ’T SWAENENERF – Eugeen Woutersstraat – Heist-Op-Den-Berg

 

Volg CORES Development op sociale media:

www.facebook.com/coresdevelopment
www.twitter.com/coresdev
www.instagram.com/cores_development/

 

 

Nieuws gerelateerd aan CORES Development

Cadiz verjongt skyline van 't Eilandje in Antwerpen

Cadiz verjongt skyline van ’t Eilandje in Antwerpen

Langs het Kattendijkdok, in de vroegere Antwerpse havenbuurt 't Eilandje, hebben de eerste bewoners hun intrek genomen in Cadiz. Het nieuwe bouwblok omvat 40.000 m² aan woningen, kantoren, een woonzorgcentrum, horeca en winkels.

Lees meer »
130926-Duffel---Straatzicht---01-01

De Groene Lis in Duffel biedt betaalbare woningen aan

Het appartementsgebouw De Groene Lis in Duffel is een woonproject dat maatschappelijke dynamiek garandeert door zijn locatie in een rustige centrumstraat van Duffel-West. In dit economisch strategisch drukke landsdeel is De Groene Lis gebouwd met het oog op geborgenheid en het tot rust komen voor alle leeftijdsgroepen.

Lees meer »