De derde long

Claerhout nv Communicatiehuis
Communicatiecampus (gebouw 485)
Sint-Denijslaan 485

B-9000 Gent
T +32 9 242 82 00
F +32 9 242 82 14

info@communicatiehuis.be
Routebeschrijving (download pdf)

De Derde Long is een communicatie- en kennisplatform rond een duurzaam woon- en werkcomfort met een gezond binnenklimaat. De Derde Long richt zich tot bouwheren, architecten, studiebureaus, aannemers en eigenaars van gebouwen.
Een academisch team en een selecte groep experten uit de industrie delen hiervoor hun kennis en expertise. Vanuit een gezamenlijke visie wordt een substantiële bijdrage geleverd tot gezonde klimatologische omstandigheden en het comfort binnen een woon- of werkgebouw.

via inhoudelijke communicatie
We publiceren Inhoudelijke artikels over projecten, case studies, workshops, visies van professionals en producten.

via gerichte publicaties
Relevante communicatie en cases worden gepubliceerd op de website. Deze publicaties worden aangekondigd via digitale nieuwsbrieven.

via netwerking met de doelgroepen
De doelgroepen worden uitgenodigd op workshops en symposia, waarbij onafhankelijke experten nieuwe inzichten komen delen over de mogelijkheden van balansventilatie met warmterecuperatie.

via kennisdeling met de andere partners
De onzichtbare meerwaarde in het project bestaat uit de wetenschappelijk en technisch onderbouwde informatie en kennis die wordt gedeeld tussen de deelnemers.

 

Nieuws gerelateerd aan De derde long

Gratis workshop ‘De architect spreekt’

Op 9 mei 2017 organiseert De Derde Long een vijfde workshop en laat deze keer vooral de architect aan het woord. Bruno Poelman (Jaspers-Eyers) spreekt over het prestigieuze Barco One Campus, Glenn Sestig over nieuwbouw, interieur & renovatie en Leo Van Broeck sluit de dag af met een duidelijke boodschap: ‘Het versplinterde landschap is onbetaalbaar’.

Lees meer »

Workshop De architect spreekt

Op 9 mei 2017 organiseert De Derde Long een vijfde workshop en laat deze keer vooral de architect aan het woord. Bruno Poelman (Jaspers-Eyers) spreekt over het prestigieuze Barco One Campus, Glenn Sestig over zijn internationaal geprezen projecten en Leo Van Broeck sluit de dag af met een duidelijke boodschap: “Het versplinterde landschap is onbetaalbaar”.

Lees meer »