Delabie

Kommenstraat 20
1070 Brussel

T: 0032 25 20 16 76

www.delabiebenelux.com
info@delabiebenelux.com


DELABIE, een rijke geschiedenis
Georges DELABIE, sanitaire groothandelaar in Parijs, neemt in 1927 de leiding over een gieterij in Friville, gelegen aan de Somme. Hier ontwikkelt hij hoofdzakelijk kranen en vloerhevels voor badkamers en keukens.
De volgende generaties streven steeds naar een groei van het familiebedrijf, maar willen de identiteit van het merk en de uitmuntende kwaliteit bewaren.
DELABIE beslist al snel de huishoudelijke markt achter zich te laten en zich te positioneren als specialist voor de publieke gebouwen. Ook vandaag is dit nog steeds de hoofddoelgroep.
De investeringen in Onderzoek en Ontwikkelingen zorgen er na verloop van tijd voor dat het merk staat voor hoogstaande kwaliteit. In minder dan een eeuw wordt DELABIE een onmiskenbare speler in de niethuishoudelijke markt van sanitair.
De DELABIE groep is vandaag Europees leider in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen en ontwikkelt zich internationaal verder door de opstart van filialen en overnames van bedrijven die toelaten het aanbod uit te breiden.
En dit is slechts het begin…

Nieuws gerelateerd aan Delabie

Safari Studios

Safari Studios | Kortrijk

Moderne dansmuziek creëren lukt het best in een pand waarin een band zich helemaal thuis voelt. Vanuit die optiek verbouwde Goose, de bekende ‘electronic dance’-groep uit Kortrijk, een voormalige autogarage tot het hybride productiehuis Safari Studios.

Lees meer »

Design van sanitair in openbare plaatsen wint aan belang

Sanitaire voorzieningen in openbare plaatsen dienen vooral robuust en gemakkelijk te onderhouden zijn. Toch is er een evolutie naar meer design in deze voorzieningen waar te nemen. Het sanitair meubilair evolueert geleidelijk aan tot een esthetisch product.

Lees meer »

“Uitstekende hygiëne vermijdt vandalisme in openbaar sanitair”

Vandalisme is het al dan niet moedwillig beschadigen of vernietigen van objecten in openbare ruimtes. Het kan gaan om kwajongensstreken zoals het omgooien van vuilnisbakken of het in brand steken van afval en papier, maar ook om enstigere gevallen zoals het beschadigen van spiegels, het bekladden van muren of ingooien van ruiten, het loswrikken en afrukken van toestellen ...

Lees meer »
Delabie waterverbruik

Blijven we dweilen met de kraan open?

Zuiver drinkbaar water is dus schaars. Desondanks is het gemiddelde waterverbruik per inwoner in de ontwikkelde landen op een eeuw tijd vertienvoudigd en de laatste dertig jaar verdubbeld.

Lees meer »

DELABIE werkt met BIM

DELABIE stapt mee in de BIM werkmethodiek en biedt vandaag de meest gevraagde referenties aan als intelligent 3D-model.

Lees meer »

Comfortabele stop voor vrachtwagenchauffeurs in Kruishoutem

Sinds maart 2016 kunnen vrachtwagenchauffeurs even stoppen in Kruishoutem om er in alle comfort een pauze te nemen. Total liet er immers aan weerszijden van de E17 een nieuwe truckstop bouwen. Met hun volautomatisch refter, state-of-the-art sanitaire voorzieningen en beveiligde parking behoren deze tot de meest moderne van Europa.

Lees meer »
tempoflux delabie

TEMPOFLUX URINOIR | Zelfsluitende kraan met soepele bediening en strak design

Het strak design van de TEMPOFLUX maakt installaties mooier. De TEMPOFLUX urinoirspoeler heeft een innovatief systeem met stopkraantje en debietregeling geïntegreerd in de rozet. De kraan is gemakkelijk te onderhouden en biedt, met de soepele bediening, de gebruiker een niet onbelangrijk comfort. Deze urinoirspoeler met haakse aansluiting sluit automatisch af na 3 seconden en laat zo een aanzienlijke waterbesparing toe terwijl de hygiëne gegarandeerd blijft.

Lees meer »