Deschacht

Antwerpsesteenweg 1068
9041 OOSTAKKER

T +32(0)9 355 74 54
F +32(0)9 355 76 79

oostakker@deschacht.eu
www.deschacht.eu

bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-twitter bedrijfsprofiel-youtube bedrijfsprofiel-linkedin


Wij staan klaar om samen te werken
Deschacht is een gespecialiseerde en gereputeerde groothandel in riolerings- en afvoerproducten, dak-, gevel- en isolatiematerialen en folies. Onze klanten zijn zowel bouwprofessionals als doe-het-zelvers. In ons aanbod vindt u de gekende merken maar ook een kwalitatief en groeiend private-labelgamma. Met acht filialen, ruim honderd werknemers en meer dan 15.000 producten is Deschacht een topspeler in zijn segment die letterlijk, dankzij de regionale spreiding in Vlaanderen en Wallonië, maar ook figuurlijk dicht bij zijn klanten staat. Samen realiseren we op jaarbasis een omzet van om en bij de 70 miljoen euro.

Onze missie:
Elke dag opnieuw bouwen we met veel passie, werkplezier en respect voor onze klanten aan de groei van ons bedrijf. Dat doen we door te differentiëren en te specialiseren op het gebied van Riolering & Afvoer, Dak, Gevel & Isolatie en Folies.
We onderscheiden ons door:
– brede expertise en doeltreffend technisch advies
– sterke regionale aanwezigheid
– ruime beschikbare voorraden
– eigen transport voor correcte en snelle leveringen
– eigen studiedienst
– e-commerce

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
U kan steeds terecht bij onze medewerkers zowel telefonisch per fax of e-mail of aan de balie in onze toonzaal. Onze medewerkers helpen u graag met waardevol advies en begeleiden u bij uw keuze. Zonder twijfel uw beste waarborg op het welslagen van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

STUDIEDIENST
Onze divisies Riolering & Afvoer beschikt over een eigen studiedienst. Een team van ingenieurs staat ter beschikking van onze klanten.

OPLEIDING
In samenwerking met onze leveranciers organiseren wij talrijke opleidingen en infosessies. Dit gebeurt zowel bij Deschacht als bij onze leveranciers. Zo staan er af en toe externe bedrijfsbezoeken op het programma. Ook onze medewerkers worden dagelijks opgeleid en verwerven zo de nodige technische kennis en specialisatie.

 

 

 

ONLINE WEBSHOP
Slimme bouwprofessionals doen hun bestellingen via de onlineshop van Deschacht. En ze hebben daar goede redenen voor:
– De onlineshop van Deschacht is altijd open. 24 uur op 24. 7 dagen op 7.
– Bestellen gaat eenvoudig en snel. U surft gewoon door de cataloog of u geeft het individuele artikelnummer in van het product dat u wenst te bestellen.
– U ziet meteen of het product op stock is en wanneer het leverbaar is.
– U beslist om het zelf af te halen of om het rechtstreeks te laten leveren op uw werf.
– U ontvangt 1 % extra korting op iedere onlinebestelling die u doet.
Daarenboven kunt u via de website uw eigen prijslijst opvragen. Indien u een login heeft kunt u uw nettoprijslijst opvragen, van de artikels of artikelgroepen die u kiest. Indien u geen login heeft, kan u een brutoprijslijst opvragen.

EIGEN TRANSPORT
Dagelijks doorkruisen onze gele vrachtwagens het ganse land om uw materialen stipt en probleemloos op de werf te krijgen. Deze korte levertijden dragen er toe bij dat uw werf geen vertraging oploopt.

GESPECIALISEERDE ZINKCENTRA
Wij hebben een uitgebreid gamma regenafvoersystemen in voorraad, buizen en goten compleet met alle accessoires en toebehoren. In onze gespecialiseerde zinkcentra plooien en snijden onze medewerkers goten en aansluitstukken op de juiste lengte en het gewenste formaat, terwijl u wacht. Daarnaast bieden we tal van andere producten zoals gevelbekledingsmaterialen, metaalplaten, lichtkoepels, dakramen… kortom, alles wat de dakdekker en de loodgieter nodig heeft voor een perfect uitvoering.

VERZAAGMOGELIJKHEDEN
Wenst u uw kunststofplaten op maat aangeleverd te krijgen, dan kunt u gebruik maken van onze verticale zaagtafel, waardoor wij u de gevraagde maat tot op de mm aanleveren.

EIGEN PRODUCTIE
Deschacht beschikt over eigen productiefaciliteiten voor zowel pvc als mdpe en hdpe putten.
Het dichtstbijzijnde Deschacht-filiaal? Ontdek het hier.
Online bestellen? Check onze webshop!
Algemene info: www.deschacht.eu

 

Nieuws gerelateerd aan Deschacht

Aalter | WZC Veilige Have

De werken op de site van woonzorgcentrum Veilige Have in de Lostraat in Aalter zijn al enkele jaren aan de gang. Momenteel worden de 33 nieuwe assistentiewoningen afgewerkt, waarmee het seniorendorp meteen voltooid is.

Lees meer »

Hofstade | ’t Hofje

Op vrijdag 16 oktober 2015 werd de eerste steen gelegd van de nieuwbouw van stedelijke basisschool ’t Hofje aan de Zijpstraat in Hofstade, een project dat kadert in het programma ‘Scholen van Morgen’. Het gaat deels om renovatie en deels om nieuwbouw. De Supergum Plus-roofing zorgt ervoor dat het plat dak van het nieuwbouwgedeelte uitstekend afgedicht is.

Lees meer »

BOUWTEAM: technische ondersteuning met kennis van zaken

Dak & geveltechniek |Met het BOUWTEAM benadrukt Deschacht zijn ambities als toonaangevende speler in de utiliteitsbouwsector. De specialist in Riolering & Afvoer, Dak, Gevel & Isolatie en Folies ondersteunt projectleiders met uitvoeringsoptimalisaties, dossierbegeleiding en de zoektocht naar de beste producten.

Lees meer »

COLLINET SA en DESCHACHT NV zetten een nieuwe stap in hun samenwerking

De firma’s COLLINET SA en DESCHACHT NV beslissen een stap verder te zetten in hun samenwerking. In 2011, wanneer DESCHACHT de firma COLLINET overnam onder de vlag BUILDMAT, ging het om het creëren van een ruim werkkader dat de troeven van elke firma verenigde in een gemeenschappelijke ontwikkelingsstrategie.

Lees meer »

Sint-Katelijne-Waver Bodukap | Politiekantoor een plaats van gebed

De politiezone Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Putte, kortweg Bodukap, heeft een nieuw kantoor in gebruik genomen. Dit kantoor omvat een nieuwbouw en een gerenoveerd voormalig klooster in Sint-Katelijne-Waver. De tijdelijke aannemersvereniging Willemen-Brebuild voerde de werken uit, naar een ontwerp van architectenkantoor Praet-Verlinden.

Lees meer »

Dakdekkers kunnen voortaan hun werk signeren

Vorig jaar introduceerde dak-, gevel- en isolatiespecialist Deschacht RubberShell SA. Dit product leent zich vooral voor het afdichten van kritische aansluitdetails en goten. Het heeft dit aanbod nu uitgebreid met RubberShell, een volwaardige dakfolie op rol, die de voordelen van EPDM combineert met die van bitumens. RubberShell is beschikbaar in alle acht de filialen van Deschacht.

Lees meer »

Lier | JezuÏtenkerk

De voorbije jaren onderging de Jezuïetenkerk van Lier een ingrijpende metamorfose. Naast een complete restauratie van de kerk, werd aanpalend ook een prachtige nieuwbouw gerealiseerd. Architecte Daniela Verwilt en hoofdaannemer Jeroen Verreydt kwamen hierover al aan het woord in BAVL 2014-2.

Lees meer »