Funktie & Dekoratie Systems N.V.

Industriepark Drongen 11A
9031 Gent (Drongen)
België

T: 0032 9 280 84 30
F: 0032 9 280 84 39

info@fds.be
www.fds.be

BTW/TVA: BE0423 668 977


FDS: Innovatieve oplossingen voor mobiele akoestische wanden, sanitaire wanden, buiten-en binnenzonwering.

FDS is reeds meer dan 45 jaar actief op de Belgische markt als leverancier en monteur en profileert zich in drie hoofdproductgroepen: mobiele akoestische wanden, sanitaire wanden en zonwering.

Mobiele akoestische wanden van het merk ESPERO bestaan uit afzonderlijke panelen die voor optimale ruimte-indeling kunnen worden weggeschoven. Voor een maximale geluidsisolatie wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige samengestelde vullingen. De unieke aluminium railconstructie garandeert een geluidsarme en gemakkelijke bediening. Aan de onder- en bovenzijde worden klemlijsten voorzien en er is geen vloerrail waardoor een onbelemmerde doorgang wordt verzekerd. Een semi-automatische uitvoering is mogelijk.

NIEUW: de volautomatische mobiele akoestische wand van het merk SKYFOLD is verticaal optrekbaar en automatisch opvouwbaar in het plafond De wanden zijn vlak, stabiel, duurzaam en bieden een superieure geluidsisolatie tot Rw 59 dB (laboratoriumwaarde).

Sanitaire wanden: hedendaagse sanitaire cabines geproduceerd door META Trennwandanlagen. Als enige in de markt wordt de kantenband gezet met behulp van lasertechniek in plaats van te lijmen. Door de modernste productieprocessen leveren zij een hoogwaardige kwaliteit met zeer korte levertijden.

Zonwering: De lamellen buitenzonwering, afkomstig van WAREMA & SCHENKER, combineert een perfecte zonwering aan de buitenzijde met een modern design en biedt een grotere windstabiliteit ten opzichte van screendoeken. Met de brede lamellen, die u in elke gewenste hoek kunt instellen, zorgt u op elk moment van de dag voor de juiste lichtsterkte. Ook biedt de buitenzonwering bescherming tegen inkijken van buiten, maar laat ze een vrij uitzicht naar buiten toe. Zowel handmatige als elektrische zonwering kunnen geleverd worden, al dan niet in combinatie met een gebouw beheer systeem.

De horizontale binnenzonwering, geproduceerd door zusterbedrijf SEDIT, biedt de keuze uit 16mm, 25mm, 35mm of 50mm brede lamellen in aluminium. Verder kunnen wij u ook alle mogelijke verticale jaloezieën en rolgordijnen aanbieden.

Nieuws gerelateerd aan Funktie & Dekoratie Systems N.V.

Laatste groet in een authentiek landschap

Midden in de Lommelse duinen, in een langgerekt complex dat op termijn zal versmelten met het omringende landschap, kunnen vrienden en familieleden voortaan op gepaste wijze afscheid nemen van hun gestorven geliefden.

Lees meer »
FDS Skyfold

FDS exclusief verdeler van Skyfold

Sinds begin 2014 is FDS exclusief verdeler van Skyfold in België. Met het verticale Skyfold-wandsysteem kunnen ruimtes op enkele minuten tijd gedeeld of weer samengevoegd worden. Elektrisch, eenvoudig, stil en met één druk op de knop, ongeacht de afmetingen van de wand.

Lees meer »
Airport Village Zaventem

Eerste realisatie van Airport Village is een feit

Op de luchthaven van Zaventem is een oud kantorencomplex omgetoverd tot een standingvol en ultramodern gebouw dat zal fungeren als de nieuwe hoofdvestiging van Deloitte. Het Gateway-project is de eerste stap in de ontwikkeling van de Airport Village, waar zo’n 400.000 m² kantoren, conferentiecentra en hotels zullen worden gebouwd.

Lees meer »
FDS

Met één druk op de knop

Een wand die in enkele minuten uit het plafond komt en er ook zo weer in verdwijnt. Dat is het technisch vernuft van Skyfold verticale wanden.

Lees meer »
Astro Toren

Astro Toren hoogste passiefgebouw in België

Met zijn speels blauw-wit patroon bepaalt de Astro Toren in Sint-Joost-ten-Node al enkele maanden de Brusselse skyline. De 107 meter hoge toren mag zich intussen ook het hoogste passiefgebouw in België noemen.

Lees meer »