Hoogmartens N.V

Industrieweg Noord 1137
3660 Opglabbeek
België
T: +32 (0)89 81 02 30

FB Linked


Jouw weg naar de toekomst

Het familiebedrijf Hoogmartens is sinds 1963 gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van infrastructuurprojecten voor overheid, zorginstellingen, industriële en particuliere ondernemingen. De nadruk ligt op kwaliteit, exibiliteit, service en innovatie. Hoogmartens wordt namelijk niet alleen gedragen door de moderne, performante machines en een vloot voertuigen, maar ook door zijn bekwame en gemotiveerde medewerkers. Ook op gebied van veiligheid, signalisatie en op vlak van een accuratere afwerking werd er pro-actief geïnvesteerd. Zo maken een hoogtechnologische drone & software nu deel uit van de instrumenten die kunnen worden ingezet voor het in kaart brengen van de staat van het wegdek.

Deze goede mix van jong talent en expertise, maken van Hoogmartens een performant bedrijf; uw partner bij het aanleggen en onderhouden van uw buiteninfrastructuur: wegen, straten, pleinen en parkings.

De brede waaier aan diensten die Hoogmartens aanbiedt, kan worden opgedeeld in 6 hoofdstukken:

lifetime maintenance · asfaltwerken · betonwerken bestrijking · asfaltwapening · infrastructuur

Om optimale service te kunnen garanderen is een goed klantencontact en dus ook een goed langetermijncontract aangewezen. Op regelmatige tijdstippen wordt de staat van het wegdek onderzocht en bijgewerkt waar nodig. De drone scant het terrein met speciale meetapparatuur die dankzij baanbrekende software een gedetailleerd beeld van de toestand van het terrein weergeeft. Zo kan u op een zeer eenvoudige manier zicht krijgen op de conditie van uw wegdek of parking en hoeft u onderhoud niet op de lange baan te schuiven.

Nieuws gerelateerd aan Hoogmartens N.V

Hoogmartens wegenbouw

Derde generatie brengt Hoogmartens opnieuw in de familie

Na 7 jaar is Hoogmartens wegenbouw weer op en top een familiebedrijf. In 2010 werd de externe investeerder Vectis Participaties meerderheidsaandeelhouder. Daar bracht Tom Hoogmartens, die in 2016 nog werd uitgeroepen tot Jonge Vlaamse Aannemer voor Confederatie Bouw, nu verandering in.

Lees meer »
hoogmartens wegenbouw

Tom Hoogmartens Jonge Vlaamse Aannemer 2016 voor Confederatie Limburg

Hoogmartens Wegenbouw uit Opglabbeek is een toonaangevend wegenbouwbedrijf gespecialiseerd in het onderhoud en aanleggen van buitenverhardingen. Sinds kort is de operationele leiding van het bedrijf in handen van Tom Hoogmartens. Hij werd aangeduid als Jonge Vlaamse Aannemer voor 2016 door de Confederatie Bouw Limburg. Volgens Tom Hoogmartens vormen drones het nieuwste wapen in de strijd tegen een verloederde deklaag.

Lees meer »