Lameire Funderingstechnieken

Industrielaan 4
BE-9900 Eeklo

T: 0032 93 79 72 77
F: 0032 93 79 72 78

info@lameireft.be

Lameire-Bouwen-aan-Vlaanderen-03-2016---DEF-versie

De geschiedenis van Lameire Funderingstechnieken n.v. gaat terug naar 1 januari 1974, toen Lameire Gebroeders b.v.b.a. opgericht werd.
De grondslag van deze onderneming werd gelegd door loonwerker Cyriel Lameire, wiens zonen de firma naar grondwerken en funderingen richtten. 

Gegroeid vanuit het loonwerkbedrijf zijn we nu reeds aan de derde generatie toe. Een derde generatie, welke door een permanent vernieuwde aanpak steeds de meest geschikte funderings -en beschoeiingssysteem aanbeveelt voor uw gebouwen en civiele constructies.

Door het gebrek aan goede bouwgronden of omvangrijke ruimtes, wordt uw keuze van een geschikt funderingssysteem uitermate belangrijk.

Lameire Funderingstechnieken n.v., uw partner in funderingstechnieken!

Wij staan steeds ter beschikking voor vrijblijvend advies.

 

 

Nieuws gerelateerd aan Lameire Funderingstechnieken

Nieuw prestigeproject in Oostende gefundeerd op boorpalen en soilmixwand

De maritieme site Oosteroever in Oostende zal de komende jaren uitgroeien tot een nieuw, vitaal stadsdeel voor de kuststad. Momenteel krijgt residentie One Baelskaai vorm. Het gebouw met ondergrondse parkeergarage is gefundeerd op verbuisde boorpalen. De beschoeiing is gebeurd door middel van een soilmixwand voorzien van wapeningskooien, met een verankering.

Lees meer »
Lameire Funderingstechnieken

Waterkerende wand vereist zorgvuldige werkwijze

Om de ondergrondse kelder van het nieuwe gebouw van Ryhove in Gent te kunnen realiseren en de invloed van de bemaling naar buiten toe te vermijden, werd er in moeilijke omstandigheden een waterkerende wand tot op een diepte van circa zestien meter geplaatst.

Lees meer »
AALTER Marie Méro

MARIE MÉRO te Aalter in een nieuw kleedje

In de zomer van 2015 kon Marie Méro haar nieuwe collectie voorstellen in een wel erg gepast kader. De nieuwe uitvalsbasis van de kledingproducent was immers precies op tijd klaar om alle gasten te ontvangen.

Lees meer »