MBG

MBG (hoofdzetel)
Garden Square Blok D
Laarstraat 16 – b12
2610 Antwerpen

T: +32 (0)3 820 40 11
W: www.mbg.be

Kantoor Brasschaat
Luitenant Coppenskazerne
Ruiterijschool 6
2930 Brasschaat

T: +32 (0)3 291 10 00

Kantoor Brugge
Hertogenstraat 69
8200 Brugge

T: +32 (0)50 39 57 64


MBG behoort tot de grootste bouwbedrijven in Vlaanderen, dankzij gedrevenheid, zin voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de realisatie van gebouwen en industriële projecten over heel Vlaanderen. De grote kracht van MBG schuilt in gemotiveerde, ervaren en vakbekwame projectteams, bestaande uit directeurs der werken, projectdirecteurs, projectleiders, werfleiders en projectingenieurs die dagelijks aan de slag gaan om uw bouwproject op tijd, binnen budget en kwaliteitsvol te realiseren. Daarnaast beschikken we over de nodige ondersteunende diensten: HR, boekhouding, administratie, IT, calculatiedienst, dienst aankoop, dienst speciale technieken, dienst uitvoeringsmethoden, materieeldienst en dienst services & maintenance. Onze organisatiestructuur gaat uit van een maximale interne samenwerking, informatiedoorstroming en kennisdeling. We opereren vanuit drie locaties: Wilrijk, Brugge en Brasschaat.

NOBODY GETS HURT
Veiligheid is voor MBG een absolute prioriteit. Iedereen moet elke dag weer gezond terug naar huis kunnen gaan. MBG was de eerste in België die dankzij de gestructureerde veiligheidsaanpak een VCA-certificaat behaalde en reeds meerdere decennia scoort MBG uitstekend op werfveiligheid. Nog steeds kiest MBG voor een geïntegreerde veiligheidsaanpak vanaf de projectvoorbereiding tot en met de uitvoering op de werf.

INGENIOUS
Uitdagende uitvoeringstermijnen, varianten en kostenbesparende maatregelen, complexe structuren, uitgebreide technische installaties,… we gaan geen uitdaging uit de weg. MBG realiseert projecten waar onze ingenieurs ingenieus kunnen zijn om zo onze klanten slimme oplossingen op maat te kunnen aanbieden.

TOGETHER WE ARE STRONG
Een geslaagd bouwproject is altijd het resultaat van teamwork. Door met alle partijen (de opdrachtgever, onze medewerkers, partners uit het voltallige bouwteam,…) op een inspirerende en transparante manier samen te werken, bereiken we schitterende resultaten.

We gaan steeds op zoek naar complementariteit zowel intern als met onze partners waarbij de mix van competenties, kennis en kunde het team sterker maakt.

YOUR PARTNER IN CONSTRUCTION
We zijn niet op zoek naar hit-and-run-activiteiten maar gaan voor duurzame relaties met onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere partners in het bouwproces zoals studiebureaus en architecten. Vanuit onze participerende houding én dankzij onze inbedding in een grotere groep, staan wij open voor elke mogelijke samenwerkingsformule.

Wij zijn actief in vele sectoren: zorg, onderwijs en overheid, residentieel, kantoor en retail, parkings, renovatie, industrie, DBFM.

Nieuws gerelateerd aan MBG

WZC De Linde breidt opnieuw uit

Woonzorgcampus De Linde in de Schoolstraat van Waarschoot blijft in volle ontwikkeling. Het woonzorgcentrum werd in de loop van vorig jaar uitgebreid met 49 woongelegenheden en een ultramoderne grootkeuken, en nu moet het oude klooster plaatsmaken voor zestien assistentiewoningen.

Lees meer »

Bouwinnovator met blijvende ambitie

MBG profileert zich als een bouwinnovator met blijvende ambitie. Het verschil maken door kwaliteit te leveren, aan de hand van sterke concepten en creatieve, kostenbesparende bouwmethodes- en oplossingen op maat: dat is het mantra van de Antwerpse aannemer.

Lees meer »

Luxueus wonen voor senioren in Oudenaarde

Zo lang mogelijk zelfstandig wonen is de ultieme betrachting van elke senior. Vandaar dat assistentiewoningen deze dagen als paddenstoelen uit de grond schieten. Ook Oudenaarde kreeg er met Residentie Keizershof tachtig appartementen bij.

Lees meer »

Woonzorghuis De Zilverlinde koestert kleinschaligheid

Woonzorgcentrum De Zilverlinde rekent sinds jaar en dag op vrijwilligers die graag de tijd en ruimte nemen om elke bewoner een warme thuis te bieden. Kwantitatieve groei was dan ook allesbehalve een prioriteit bij de bouw van de nieuwe campus.

Lees meer »
AZ Sint-Maarten

Groot aandeel prefab beton in nieuw AZ Sint-Maarten

Het nieuwe AZ Sint-Maarten zal de Mechelse ziekenhuiszorg centraliseren. De architecten kozen voor geoptimaliseerd ontwerp waarin in prefab beton een cruciale rol speelt. De realisatie is zowel qua ontwerp als esthetische afwerking een referentieproject in de Belgische ziekenhuiswereld.

Lees meer »
AZ Sint-Maarten

Nieuw AZ Sint-Maarten toe aan afwerkingsfase

Drie campussen worden één, zo zou je het prestigieuze AZ Sint-Maarten-project in één zin kunnen omschrijven. Waar de diensten en medische disciplines van het ziekenhuis momenteel nog verspreid zijn over drie verschillende locaties, zullen ze zich vanaf 2018 onder één dak bevinden.

Lees meer »
MBG ATRO

Atro en MBG worden één!

Vanaf heden werken bouwbedrijven Atro en MBG exclusief onder één merk: MBG. MBG zal gaan opereren vanuit 3 locaties: Wilrijk, Brugge en Brasschaat. Door het samenvoegen van beide teams garandeert MBG u een nog ruimere expertise van ervaren professionals om uw projecten te realiseren.

Lees meer »

Antwerpen krijgt weer smaak in hoogbouw voor woningen

Woontorens Westkaai Kattendijkdok Antwerpen | Met de bouw van de woontorens op de Westkaai van het Kattendijkdok heeft hoogbouw opnieuw zijn intrede gedaan in de Scheldestad. In de horizontale en verticale geleding, de expressie en het kleurgebruik van de constructies ontvouwen zich drie types architectuur.

Lees meer »