NOA Trainings

Tieblokkenlaan 8
2300 Turnhout

T: 014/390 113
E: info@noatrainings.be
W: www.noatrainings.be

NOA Trainings, verstrekker van opleidingen ter preventie van arbeidsongevallen, beschikt over opleidingscentra in Turnhout en Houthalen.

Met haar brede waaier aan (veiligheids)opleidingen zorgt NOA Trainings ervoor dat werknemers conform de wettelijke verplichtingen worden opgeleid.  De belangrijkste doelstelling is echter het voorkomen van arbeidsongevallen en schades.

Elk bedrijf is anders. Daarom vertrekt NOA Trainings heel bewust vanuit uw bedrijfssituatie: uw business, uw dagelijkse praktijk en de specifieke activiteiten en bijhorende risico’s van uw mensen. Veiligheid en preventie van arbeidsongevallen zijn een strategisch onderdeel van uw totale bedrijf waarmee u sterke resultaten boekt indien deze gedragen worden door het management. NOA Trainings helpt u uw doelstellingen te bereiken.

Hoe meer beleving, hoe meer resultaat
In de opleidingen van NOA Trainings staat “beleving” centraal.  Uw medewerkers worden er voortdurend aangespoord om actief deel te nemen en het geleerde terug te koppelen naar hun eigen werkomgeving. Hoe groter de beleving, hoe meer resultaat de training zal hebben.
Eigen ontwikkelde inzichten en tactieken vormen de basis van de trainingen.

Kennen is goed. Willen is beter.
Na de opleiding leggen de deelnemers een proef af die peilt naar de opgedane KENNIS. Doorgaans verwerven de deelnemers hiermee een attest.  Een attest bewijst dat uw mensen de nodige training hebben gekregen en zorgt ervoor dat u wettelijk in orde bent.

Naast kennis is de WIL om de kennis toe te passen van nog groter belang.  Deze wil is niet enkel persoonsgebonden, maar ook sterk afhankelijk van de cultuur binnen uw bedrijf.

Samen met u bekijkt NOA Trainings het veiligheids-DNA van uw bedrijf.  Wij coachen uw mensen naar een gemotiveerd, veiligheidsbewust team dat gaat voor het succes van uw bedrijf.

Deze aanpak werkt ook voor uw medewerkers.


Nieuws gerelateerd aan NOA Trainings

Noa Academy

“Veilig werken op hoogte is een must”

Efficiënt werken in optimale werfomstandigheden vergt niet alleen de juiste technische bouwvaardigheden, maar gaat ook gepaard met veiligheid. Helaas blijkt dat een factor die bij sommige aannemers nog al te vaak stiefmoederlijk behandeld wordt.

Lees meer »

NOA Training start NOA Academy

NOA Trainings start met NOA Academy: opleidingen voor leidinggevenden om een veiligheidscultuur in bedrijven te creëren, medewerkers efficiënt te laten werken en er ambassadeurs van hun bedrijf van te maken.

Lees meer »