Remeha België

Koralenhoeve 10
2160 Wommelgem
België

T: +32 (0) 3 230 71 06
F: +32 (0) 3 354 54 30
E: info@remeha.be
W: www.remeha.be

twitter remeha facebook remeha

Zoek je een verwarmingsketel of warm water boiler? Dan brengt Remeha het comfort van warmte en warm water bij je thuis! Met de innovatieve en intelligente systemen die ze ontwikkelen voor je verwarming en sanitair warm water zit je altijd warm. Al duizenden gezinnen in België en Europa kozen voor de duurzaamheid, het comfort en de optimale dienstverlening van Remeha, en telkens konden ze met een tevreden gevoel terugkijken op die samenwerking.

Genieten van een aangename warmte
De verwarmingsoplossingen van Remeha maken het verschil! Dit bedrijf biedt meer dan 75 oplossingen aan in gas, stookolie en hernieuwbare energie voor een optimaal comfort op vlak van verwarming en sanitair warm water. Denk maar aan verwarmingsketels, warmtepompboilers, zonnesystemen, warm water boilers, thermostaten… Remeha ketels zijn trouwens erg energiezuinig en hebben bovendien een maximaal rendement. Ze worden dan ook volgens de laatste technologische toepassingen gebouwd zodat jij van al hun comfort thuis kan genieten. Door steeds te zoeken naar zinvolle innovaties wil Remeha nu eenmaal zo goed mogelijk inspelen op de wensen en behoeften van de professionele en particuliere gebruikers. Met Remeha beleeft iedereen een aangename warmte!

Kwaliteitsvolle warmte bij je thuis
Remeha kan op een uitgebreid netwerk van installateurs rekenen die je adviseren over elk aspect van elk product. Voor een installateur in je buurt kan je even kijken op hun website www.remeha.be. Ze helpen je uiteraard ook om het meest efficiënte systeem te kiezen voor je verwarming of sanitair warm water thuis, waarbij jouw eisen en wensen niet uit het oog worden verloren. Bovendien plaatsen ze de verwarmingsketel, de boiler, het zonnesysteem of een ander product op vakkundige wijze in je woning. Wil je dus graag genieten van de warmte die een verwarmingsketel of warm water boiler je kan geven? Neem dan contact op met Remeha, want Remeha houdt je warm!


Nieuws gerelateerd aan Remeha België

Antwerpen Boortmalt

Boortmalt | Antwerpen

Na verschillende overnames is Boortmalt erin geslaagd om zich op te werken tot de op een na grootste moutproducent in Europa, en de vijfde wereldwijd. Het telt tien Europese vestigingen, waarvan één in de haven van Antwerpen.

Lees meer »
Ieper Fluvius

Fluvius | Ieper

Met een hoogte van meer dan 21 meter vormt het nieuwe gebouw van Eandis – sinds kort Fluvius – een waar landmark in het Ieper Business Park, voorheen gekend als Flanders Language Valley.

Lees meer »
Groots in Warmte

Nadenken over de verwarming van de toekomst

Is de verwarming van vandaag ook klaar voor morgen? Welke opportuniteiten en uitdagingen brengt onze interactieve en snel veranderende wereld met zich mee? Dat waren de belangrijkste vragen die aan bod kwamen tijdens het seminarie 'Groots in warmte,' dat verwarmingsspecialist Remeha voorbije lente organiseerde in Comics Station, in spoorwegstation Antwerpen-Centraal.

Lees meer »
Gaswandketels

Gaswandketels verwarmen nieuwe basisschool

Het Desselse Belcotec voorzag het nieuwe schoolgebouw van HVAC. Voor de vloerverwarming maakte het bedrijf gebruik van de Quinta Pro-ketels van trouwe partner Remeha uit Wommelgem, en dat omwille van hun hoge rendement en hun compacte omvang. Gezien de speciale vorm van het gebouw was ook het plaatsen van de HVAC immers niet zo evident.

Lees meer »