Schüco


Schüco Groep ontwikkelt en verkoopt systeemoplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen, veiligheidstechnologie en zonwering. Naast deze innovatieve producten voor onder meer woningen en kantoren, biedt de onderneming adviezen en digitale ondersteuning in alle fasen van een bouwproject – van het eerste idee tot aan de planning, productie en montage. Daarbij horen ook de machines voor een rationele productie en een duurzame 360° visie ten aanzien van recycling.

Met 4.900 medewerkers en 12.000 partners actief in meer dan 80 landen.

Met wereldwijd meer dan 4.900 medewerkers streeft Schüco naar leiderschap in de branche, met de hoogste mate van technologie en service. De onderneming werkt er voortdurend aan nieuwe producten en services te ontwikkelen en te testen voor de gevels van uiteenlopende typen gebouwen, rekening houdend met lokale behoeften en eisen. 12.000 gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders werken met Schüco samen. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen en realiseerde in 2017 een omzet van 1,575 miljard euro.

Nieuws gerelateerd aan Schüco

Deuren openen en sluiten met een app

Deuren openen en sluiten met een app

Ook de bouwwereld ontsnapt niet aan de voortschrijdende digitalisering. Tal van innovatieve oplossingen vinden hun weg naar woningen. Schüco heeft op dit vlak al meerdere keren zijn creatief vermogen laten gelden.

Lees meer »
Schüco

Politie en brandweer op één site

Naast een nieuw administratief centrum krijgt Hasselt ook een nieuwe brandweerkazerne en politiecommissariaat. Door deze samen met de gevangenis en de hulpcentrale te groeperen op één site beoogt de stad een verhoging van de operationele slagkracht, zodat al deze diensten volgens het ‘Snelst Adequate Hulp’-principe kunnen werken.

Lees meer »