SD Tuinen

Bredestraat 65
9340 Wanzele

T: 053 77 54 68
F: 053 77 01 68
E: info@sdtuinen.be
W: www.sdtuinen.be

FB


TUINARCHITECTUUR EN TUINAANLEG VAN JOUW TOTAALPROJECT?
SD Tuinen kan niet wachten om jouw tuin te laten openbloeien!

Dimitri Sleeuwagen startte in 2005 vol passie met het aanleggen van tuinen. Ook bij zijn partner Sofie De Maeght kriebelde de tuinmicrobe al lange tijd. In 2006 studeerde ze af als Gegradueerde in de Tuin- en Landschapsarchitectuur. Dimitri en Sofie gingen samen aan de slag, en sindsdien staat SD Tuinen garant voor kwalitatieve en creatieve tuinontwerpen en -aanleg. Net zoals de aangelegde tuinen groeien, wordt ook het team steeds groter. Ons team bestaat nu uit 16 personen (2 zaakvoerders, 1 extra tuinarchitect, 1 administratief bediende en 12 arbeiders). Zowel voor publieke als private totaalprojecten slaan we de handen in elkaar. Door ons uitgebreid machinepark en onze verschillende teams garanderen we snelle én professionele diensten.

VAN ONTWERP TOT UITVOERING, WE VERZORGEN ELK ASPECT VAN JOUW TUIN
SD Tuinen is jouw allround partner op vlak van tuinen, gaande van ontwerpfase en realisatiefase tot en met de oplevering. Ook de nazorg (onderhoud en service) is voor ons van groot belang. SD Tuinen realiseert totaalprojecten, en zorgt dat de volledige aanleg geregeld wordt via één partij. Zowel qua ontwerp, aanleg als nazorg adviseren we jou graag met onze ervaring en expertise.

DE BESTE MATERIALEN EN PRODUCTEN VOOR JOUW TUIN
De nodige materialen worden steeds door ons geleverd op de werf. Alle producten die worden gebruikt bij aanleg, werden eerst zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit. Zo kiezen we voor de meest professionele mest- en sproeistoffen, en zijn we erg selectief op het materiaal voor snoeiwerk.

EEN INNOVATIEVE KIJK OP TUINBOUW
Qua materialen en technieken staan we steeds open voor vernieuwingen. Ook voor innovatieve tools hebben we oog. Zo maken we gebruik van een app die ziekten en plagen uit jouw tuin weghoudt. Kortom, SD Tuinen blijft nooit stilstaan!

 

 

Nieuws gerelateerd aan SD Tuinen

Veld 07 van Take Off Office Park compleet

EY – voorheen gekend onder de naam Ernst & Young – koos het Take Off Office Park in de nieuwe stadsbuurt The Loop als zijn nieuwe uitvalsbasis in Gent. Het sloot een deal met projectontwikkelaar Mentres voor de bouw van een gloednieuw kantorencomplex in Veld 07, dat zo als eerste terrein volledig is ingevuld.

Lees meer »