Triflex

België
Triflex BVBA / SPRL
Diamantstraat 6c
B-2200 Herentals
Telefoon: +32 14 75 25 50
Fax: +32 14 75 26 14
info@triflex.be
www.triflex.be

Nederland
Triflex BV
Boerendanserdijk 35
8024 AE Zwolle
Telefoon: +31 38 4602050
Fax: +31 38 4603857
info@triflex.nl
www.triflex.nl

bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-twitter bedrijfsprofiel-youtube bedrijfsprofiel-linkedin


Oplossingen voor elk oppervlak
Triflex is dé samenwerkings- en adviespartner met uitgebreide kennis en ervaring in vloeren, afdichtingssystemen en markeringen. Met onze hoogwaardige, bewezen duurzame producten en systemen maken we oplossingen mogelijk voor elk oppervlak. Of het nu parkeerdekken, balkons, galerijen, wegen, daken of vloeren zijn, de systemen van Triflex dragen bij aan de veiligheid, het comfort en de optimale beleving van de gebruikers.

Verlengde levensduur
Al 40 jaar verlengt Triflex met vloeibare kunststoffen de levensduur van gebouwen en constructies. Dat maakt Triflex tot een aantrekkelijke investering. Daarnaast zijn de producten van Triflex in elke kleur verkrijgbaar, waardoor zowat elke uitstraling of beleving te creëren is.

Toepassingsgebieden
Wij bieden passende oplossingen aan in volgende marktsegmenten:

PMMA garandeert kwaliteit
Onze harsen, gietvloeren, mortels en vulmaterialen op basis van PMMA zijn breed toepasbaar. PMMA oftewel polymethylmethacrylaat wordt als vloeibare kunststof in tal van onze producten verwerkt. Onze systemen zijn volledig gewapend, slijtvast, brandvertragend, UV- en hydrolysebestendig, snel uithardend, hechten op diverse ondergronden en hebben een hoge mechanische weerstand. Al deze positieve eigenschappen maken PMMA tot het geknipte bestanddeel van onze productie. Triflex draagt kwaliteit en duurzaamheid immers hoog in het vaandel om op elk moment een functioneel en esthetisch productgamma te garanderen.

Bedrijfsstructuur
Triflex BVBA vormt samen met Triflex BV, Triflex UK (Groot-Brittannië) en Triflex Holding GmbH (Duitsland) de Triflex Groep die deel uitmaakt van Follman Chemie. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Minden waar ook de productie van onze producten en systemen plaatsvindt.

 

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Triflex

Triflex

Dak woonboot duurzaam afgedicht

Daken staan in de zomer en winter bloot aan het weer en tal van andere invloeden. Cruciale factoren zijn aansluitingen, hoeken, doorvoeren en andere vaak complexe detailleringen. De daksystemen van Triflex geven elk oppervlak en ieder dakdetail een ondoordringbare afdichting. Dit gebeurde ook op een woonboot.

Lees meer »

Performante antisliplaag verhindert valpartijen op fietsostrade

Wie zich met het stalen ros op de fietsostrade tussen Antwerpen en Mechelen begeeft, botst vlakbij het station Mechelen-Nekkerspoel op een bochtig parcours met brugjes onder het spoor en over de Dijle. Aangezien de brugdekken bij regenweer spekglad werden en voor enkele ernstige valpartijen zorgden, zijn ze na verloop van tijd uitgerust met een performante antisliplaag.

Lees meer »

Triflex present op congres VTDV

Tijdens het VTDV-congres (de Vereniging voor Technische Diensthoofden in de Verzorgingsinstellingen), op 8 mei in Antwerpen, presenteert Triflex diverse innovaties op het gebied van afdichtingsystemen.

Lees meer »

Aannemers luiden alarmbel over barslechte toestand betonnen gevels aan de Belgische Kust

De duizenden appartementsblokken die in de jaren 70 en 80 opgetrokken werden met beton waarin zeezand verwerkt werd, blijken uit een rondvraag in bijzonder slechte staat te zijn. Door het ijltempo waarin ze werden opgetrokken en door de toen ontoereikende bouwfysische kennis van beton bij ontwerpers en aannemerskennis, zijn de gevels niet bestand tegen de agressieve invloed van het zeeklimaat.

Lees meer »