Vepa BVBA

Vepa BVBA
Wachtebekestraat 115
9060 Zelzate

T: 0032 9 345 56 25
info@vepasanitair.be


Al sinds 1978 is familiebedrijf Vepa gespecialiseerd in oplossingen voor sanitair, verwarming, koeling, ventilatie en energiebesparende technieken. Dit najaar werd de showroom van Vepa volledig gerestyled. Van zodra je de vernieuwde toonzaal binnenstapt word je meegezogen in een sfeervol totaalconcept. Je kan er badkamers bewonderen in tal van stijlen. Zowel klassiek, strak, modern als retro behoren tot de mogelijkheden en dit in verschillende prijsklassen. In een uiterst aangenaam kader kan je tegels, verlichting en decoratie bekijken en vergelijken.
Zo krijg je meteen een idee van hoe jouw droombadkamer er bij jou thuis zal uitzien. Ook de sfeer in je toekomstige badkamer kan gesimuleerd worden. Uniek in België. In de Vepa-badshop vind je dan weer badkameraccessoires in alle stijlen.

Graag verwelkomen we particulieren en professionele installateurs aan onze afhaalbalie met aanbod van een gevarieerd en breed gamma aan installatie-, herstellings- en onderhoudsmaterialen.

Nieuws gerelateerd aan Vepa BVBA

Gent | Backstay Hostel

Een voorbeeld van een geslaagd stadsrenovatieproject: dat is in een notendop het verhaal van de nieuwe bestemming voor drukkerij Vooruit in de Gentse studentenbuurt. Via een masterplan werden 105 studentenkamers en het Backstay Hostel met 108 bedden gerealiseerd.

Lees meer »