VK Group

Axxes Business Park
GuldenSporenpark
Building A – n° 4
B – 9820 Merelbeke

T: +32 9 210 31 51
F: +32 9 210 31 59
E: gent@vkgroup.be

Brugsesteenweg 210
B – 8800 Roeselare

T: +32 51 26 20 20
F: +32 51 26 20 21
E: roeselare@vkgroup.be

Onze passie is de behoeften van onze klanten te begrijpen, en het is onze ambitie een strategische partner te zijn bij de verwezenlijking van hun doelstellingen. Om gelijke tred te houden met de voortdurende vooruitgang, scholen we ons permanent bij, teneinde onze klanten steeds het beste professionele advies en de meest innovatieve ontwerpoplossingen aan te reiken.

understanding our clients
satisfying their needs
passionate to improve

Duurzaamheid
VK gelooft in intelligente duurzaamheid, die zich niet alleen richt op materialen en techniek, maar op een volledige duurzame oplossing. Vanaf het prille begin van een project ambieert VK een strategisch partnership met alle betrokken partijen, waarbij de noden van de klant, nu en in de toekomst, centraal staan. Het resultaat is een doordacht ontwerp, ontstaan vanuit een verhoogde efficiëntie en continu overleg. Op die manier verzekeren wij ook de duurzaamheid van onze samenwerking met de klant.

Competentie en ervaring
VK investeert in hooggekwalificeerde en ambitieuze medewerkers, die zich willen inzetten voor het succes van het bedrijf en van de klant. Via een gedreven personeelsbeleid worden de kwaliteiten van elke medewerker geoptimaliseerd. Als lerende organisatie voorzien we in een opleidingsplan, zodat onze jarenlange ervaring wordt aangevuld met kennis van nieuwe trends en ontwikkelingen. Dit beleid laat VK toe om de klant een team van experten aan te bieden, die willen bijdragen tot zijn succes.

Teamwork
VK dankt zijn succes aan het talent, de inzet en leergierigheid van zijn medewerkers. Hun bekwaamheid als ontwerper, technicus of administratieve kracht maakt het verschil bij grootschalige en complexe projecten. Dit belangrijke kapitaal wordt optimaal ten dienste gesteld van het belangrijkste teamlid, de klant: via uitgekiende werkprocessen en -systemen wordt voor ieder nieuw project een solide team samengesteld, dat aansluit op zijn wensen en verwachtingen van de klant.

Ondernemersschap
VK heeft oog voor de specifieke doelstellingen van de individuele klant, want deze start een project met een bepaalde toekomstverwachting. VK houdt er zich aan om deze verwachting in te lossen, want de tevredenheid van de klant bepaalt ons succes. Maar in de ware geest van dienstbaarheid gaan wij een stap verder. Wij kijken voorbij de wensen van de klant, en vullen ze aan via anticipatie en een jarenlange kennis. Standaardopdrachten bestaan niet voor VK.

Nieuws gerelateerd aan VK Group

AZ Sint-Maarten

AZ Sint-Maarten | Mechelen

Op 15 oktober, twaalf jaar na de start van de eerste voorbereidingen, verwelkomende het gloednieuwe AZ Sint-Maarten in Mechelen zijn eerste patiënt.

Lees meer »

ORSI Academy | Melle

Ondanks het feit dat de ORSI Academy amper vijf jaar bestaat, behoort ze nu al tot de wereldtop van opleidingen in robotchirurgie. Gezien de explosief groeiende vraag, besloot de raad van bestuur te investeren in de bouw van een gloednieuw pand.

Lees meer »
Campus ORSI Academy

Campus ORSI Academy

ORSI Academy is Europa’s grootste expertisecentrum voor robotchirurgie, laparoscopische chirurgie en endovasculaire chirurgie. Door capaciteitsproblemen wordt het bestaande centrum uitgebreid met een nieuwe campus.

Lees meer »

Brief- en pakketbehandeling verenigd onder één dak

Om zijn werking te optimaliseren, betrekt bpost binnenkort een nieuw sorteercentrum waarin het zowel de nationale als regionale brief- en pakketbehandeling zal bundelen. Niet verwonderlijk dus dat het een gigantisch groot pand nodig had. Maar het nieuwe gebouw valt niet enkel op door zijn imposante omvang.

Lees meer »