Deuren voor bergingen op eender welke maat

Nieuwe “Door-in-a-Box” modules voor gaaspanelen
Troax heeft zijn modulair gaaswandensysteem vereenvoudigd door het mogelijk te maken elk gaaspaneel te vervangen door een deur. Een gaaspaneel van eender welke breedte kan gebruikt worden als deurblad. De andere componenten worden aangeleverd als “ Door-in-a-Box”!

Gemakkelijk aan te passen
“Door-in-a-Box is een volledig schaalbare oplossing. Het is gebaseerd op het concept dat een Troax gaaspaneel, groot of klein, snel en gemakkelijk omgebouwd kan worden tot een deur. Afhankelijk van waar u de scharnieren en het slot installeert kan de deur een rechtse, linkse, binnen- of buitendraaiende deur worden.”, zegt Martin Ask, Product Manager Warehouse & Storage Systems.
De Troax “Door-in-a-Box” omvat scharnieren, een slotkast en een deurkruk. De deur kan verder aangepast worden met individuele veiligheidseisen zoals een paniekontgrendeling of automatische slotmechanismes.

Volledig schaalbaar
Deuren zijn een cruciaal onderdeel van het Troax paneelsysteem inzake de verhoogde veiligheid voor bergingen of magazijnwanden. Veiligheid staat of valt met de beschikbaarheid van afsluitbare deuren die optimaal geplaatst worden voor geautoriseerde personen. “Nu is het zelfs nog makkelijker om de juiste afmeting van deur te krijgen voor elke toepassing.” zegt Martin Ask. De nieuwe Troax “Door-in-a-Box” is vanaf nu beschikbaar.

Indien u meer vragen heeft over Troax producten of systemen, contacteer Troax Belux.