Met één druk op de knop

Sinds begin 2014 is FDS exclusief vertegenwoordiger van Skyfold voor België. Zij waren al een tijd op zoek naar een waardevolle toevoeging aan hun toch al ruime assortiment mobiele wandsystemen. Ze zijn daarbij niet over één nacht ijs gegaan omdat kwaliteit, functionaliteit, service en duurzaamheid voorop staan in al de producten die ze verdelen.

Met het verticale wandsysteem Skyfold kunnen ruimten in enkele minuten gedeeld of weer samengevoegd worden. Geheel elektrisch, eenvoudig, stil en met een druk op de knop, ongeacht de afmetingen van de wand. Doordat de wand zich in het plafond opvouwt, wordt de beschikbare ruimte optimaal benut, temeer daar er geen hinderlijke onderdelen op de vloer of aan de vaste wanden nodig zijn.

FDS
Wand half open.

Geluidsisolerend
Skyfold biedt drie typen wandsystemen met uitstekende akoestische eigenschappen: Classic, Zenith en Mirage. De Classic-serie bevat drie uitvoeringen met geluidsisolatiewaarden van respectievelijk 51, 54 en maar liefst 59dB. De Zenith-serie is leverbaar met geluidsisolatiewaarden van 47, 50, 54 en ook 59 dB. Type Mirage is een glazen wandsysteem voor interieurtoepassingen. Met 34 kgm2 (afhankelijk van de gekozen afwerking) levert Skyfold een lichtgewicht systeem, dat in grote hoogtes, tot circa elf meter, en over grote lengtes uitgewerkt kan worden.

Onbegrensde afwerking
De wandtypen Classic en Zenith (met uitzondering van type 48) kunnen worden afgewerkt met vrijwel alle in de interieurbouw gebruikelijke materialen. Skyfold is lid van de US Green Building Council en streeft dan ook naar het gebruik van zo veel mogelijke gerecyclede materialen. Een streven dat FDS volop ondersteunt.

FDS
Wand volledig in het plafond verdwenen.
Foto boven aan artikel: Wand gesloten.

 

FDS_logo_233x146