En de HEALTH&CARE Awards 2018 gaan naar …

Bepaal zelf wie er een award verdient!

Niet alleen de vakbeurs HEALTH&CARE zelf, maar ook de HEALTH&CARE Awards zijn dit jaar aan hun tweede editie toe. Meer nog, naast de vijf awards rond een specifiek thema worden er dit jaar ook twee persoonsgebonden awards uitgereikt: Zorgmedewerker van het jaar en Zorgteam van het jaar. De hoogste tijd dus om de rollen om te draaien en zelf eens goed voor uw favoriete zorgverlener en/of zorgteam te zorgen. Want wie er uiteindelijk met een bekroning naar huis gaat, bepaalt u zelf …

Hoe kunt u een product, project en/of persoon nomineren? Dat kan heel eenvoudig en snel met het inschrijvingsformulier op onze vernieuwde website. Nomineren kan vanaf nu tot eind februari. Na een grondige evaluatie door onze vakjury zullen de genomineerden rond eind maart bekendgemaakt worden.

Een publieksstemming zal uiteindelijk bepalen wie er tijdens de uitreiking van de HEALTH&CARE Awards in de prijzen valt.

Aarzel dus niet en help dat veelbelovende project, dat innovatieve product, die gedreven collega of misschien wel uw eigen topteam aan die o zo verdiende award!