FDS exclusief verdeler van Skyfold

Sinds begin 2014 is FDS exclusief verdeler van Skyfold in België. Met het verticale Skyfold-wandsysteem kunnen ruimtes op enkele minuten tijd gedeeld of weer samengevoegd worden. Elektrisch, eenvoudig, stil en met één druk op de knop, ongeacht de afmetingen van de wand. Doordat de wand zich opvouwt in het plafond, wordt de beschikbare ruimte optimaal benut, temeer daar er geen hinderlijke onderdelen op de vloer of aan de vaste wanden nodig zijn.

Skyfold biedt drie types wandsystemen met uitstekende akoestische eigenschappen: Classic, Zenith en Mirage. De Classic-serie bevat drie uitvoeringen met geluidsisolatiewaarden van respectievelijk 51, 54 en 59 dB. De Zenith-serie is leverbaar met geluidsisolatiewaarden van 47, 50, 54 en 59 dB. Mirage is een glazen wandsysteem voor interieurtoepassingen. Met 34 kg/m² (afhankelijk van de gekozen afwerking) levert Skyfold een lichtgewicht systeem, dat in grote hoogtes (tot circa elf meter) en over grote lengtes kan worden uitgewerkt.

Classic en Zenith (met uitzondering van type 48) kunnen worden afgewerkt met vrijwel alle materialen die gebruikelijk zijn in de interieurbouw. Skyfold is lid van de US Green Building Council en streeft er dan ook naar om zoveel mogelijk gerecycleerde materialen te gebruiken.