Jaarboek

Eénmaal per jaar verschijnt het: BOUWEN AAN VLAANDEREN VAKJAARBOEK
Hierin vinden de architecten, projectontwikkelaars, aannemers, installateurs, gemeenten, overheidsinstellingen en opdrachtgevers uit alle vlaamse provincies belangrijke informatie, actuele projecten, innovatieve ontwikkelingen, trends, beleid, techniek, regelgeving en overige zaken. Het Jaarboek Bouwen aan Vlaanderen is dynamisch, stijlvol, helder en objectief.

Het jaarboek biedt de lezer een verrassende en nieuwe kijk op ontwikkelingen en projecten in de breedste zin. Kernactiviteit en doelstelling van het jaarboek is om kwalitatief hoogwaardige informatie te leveren. Op heldere en overzichtelijke manier geeft het inzicht in alle aspecten van, over, in, op en rond de bouw.

Adverteren in het Bouwen aan Vlaanderen Jaarboek

Het ‘Bouwen aan Vlaanderen Vakjaarboek’ is dynamisch, stijlvol, helder en objectief.

Dit fraai vormgegeven naslagwerk biedt uitstekende mogelijkheden voor een redactionele bedrijfspresentatie en/of advertentie. Benader uw markt op stijlvolle, maar vooral efficiënte wijze met het ‘Bouwen aan Vlaanderen Vakjaarboek’. Neem voor meer informatie contact op met:
Philippe Bourda, p.bourda@louwersmediagroep.be
Pascal Op de Beeck, p.opdebeeck@louwersmediagroep.be
Pieter Maeyaert, p.maeyaert@louwersmediagroep.be


Online aanleveren
Het is mogelijk uw advertentie online bij ons aan te leveren via ons Wetransfer channel louwersmediagroep.wetransfer.com
Wilt u uw naam vermelden en welk jaarboek het betreft?