Jos Eerdekens Betonvloeren overgenomen door dochters

Ethel en Christel, de twee dochters van Jos Eerdekens, kochten het bedrijf van hun vader over. Aanleiding was de nakende pensionering van Jos Eerdekens. Op die manier blijft het bedrijf in handen van de familie en wordt de toekomstige groei van het bedrijf bestendigd.

Beide dochters zijn al sinds hun kindertijd betrokken bij het reilen en zeilen van het bedrijf. Als kinderen brachten ze reeds veel uurtjes door op de werkvloer. Als hun vader naar een werf moest, nam hij zijn dochters steevast mee. Zo leerden ze al van kindsbeen af het klappen van de zweep kennen.

Ethel Eerdekens, al 12 jaar actief binnen het bedrijf, neemt de rol van algemeen directeur op zich. Christel, die reeds 20 jaar voor Eerdekens Jos werkt, bekleedt de functie van operationeel directeur. Door hun jarenlange ervaring in het bedrijf en hun positieve, krachtige ingesteldheid laat hun vader het dan ook met een gerust hart aan hen over.

De naam “Jos Eerdekens Betonvloeren” blijft behouden als eerbetoon aan de oprichter, maar ook als bevestiging dat de huidige familiale waarden van het bedrijf behouden blijven. Het zusterbedrijf Turboss bvba, gespecialiseerd in het renoveren en behandelen van betonvloeren, is eveneens opgenomen in de overname. Intussen zijn die activiteiten ook geïntegreerd bij Jos Eerdekens Betonvloeren.

Jos Eerdekens Betonvloeren

Wat is de visie voor de toekomst?
Op dit moment zijn beide dames de verdere strategie voor de toekomst aan het uitzetten.  Kwaliteit en service blijven prioriteiten voor de organisatie,  dat is een zekerheid. Verder willen Ethel en Christel inzetten op ‘customer intimacy’, een langetermijnstrategie gericht op het ontwikkelen, opbouwen en onderhouden van de sterke relatie met de klant. Om in te spelen op de noden van de klanten, zijn ze van plan hun bijdrage aan zogenaamde ‘bouwteams’ verder uit te bouwen. Die teams adviseren de klant het meest optimale plan van aanpak voor hun bouwwerken.

Last but not least dragen ze de tevredenheid van het personeel hoog in het vaandel, de medewerkers zijn dan ook één van de belangrijkste waarden van het bedrijf. Dadelijk na het tekenen van de overnamedocumenten, informeerden Ethel en Christel het personeel. Tijdens het drinken van een glaasje, voelden ze onmiddellijk de onvoorwaardelijke steun van de medewerkers. Dat geeft hen alle vertrouwen naar de toekomst toe.

Jos Eerdekens Betonvloeren

Jos Eerdekens zal zijn dochters met raad en daad blijven bijstaan, weliswaar op de achtergrond. Hij zal zich weer toeleggen op zijn oude passie, namelijk de muziekwereld. Jos, Christel en Ethel willen hun personeel, klanten en leveranciers uitvoerig bedanken voor hun vertrouwen en steun.

Jos Eerdekens Betonvloeren is een gerenommeerde aannemer uit Opglabbeek, gespecialiseerd in het uitvoeren van hoogkwalitatieve industriële betonvloeren. Het bedrijf werd 38 jaar geleden opgericht door Jos Eerdekens en telt momenteel 35 werknemers.