Kunststofvloeren in alle vormen en maten

Wie op zoek is naar een nieuwe vloerbekleding voor zijn bedrijfspand, doet er goed aan de kunststofvloeren eens onder de loep te nemen. Want de voordelen zijn legio, zoals een hoge chemische bestendigheid, drukweerstand en duurzaamheid. Naadloos bovendien, wat resulteert in een strak uitzicht en gemakkelijk onderhoud. Enige voorwaarde? Kies de juiste vloer voor uw omgeving. Ga dus best in zee gaat met een aanbieder die alle types onder één dak verenigt, zoals Bogaert Kunststofvloeren. 

Al meer dan twintig jaar specialiseert Bogaert Kunststofvloeren zich in de kunst van de gietvloer. In alle vormen en maten, voor nieuwbouw en renovatie, voor industriële en esthetische toepassingen. “Onze grootste troef is dat we kennis over alle mogelijke types in huis hebben”, vertelt zaakvoerder Sven Bogaert. 

Ruime keuze mogelijk
En er zijn wel wat mogelijkheden. “De epoxy gietvloer is omwille van haar grote druksterkte en chemische/mechanische resistentie nog altijd één van de toppers in industriële vloerbekleding. Wij hebben zelfs een antistatische versie voor plaatsen waar statische elektriciteit uit den boze is. Daarnaast is er natuurlijk de supersnel drogende acrylaat gietvloer. Waar de vloerbekleding aan erg hoge thermische schokken en constante belastingen moet weerstaan, raden we de polyurethaan cementvloer aan.” 

Bogaert heeft ook cementgebonden gietvloeren, voor cleanrooms zelfs speciale versies die epoxy- of polyurethaangebonden zijn. “Verder plaatsen we verfcoatings op basis van polyurethaan, epoxy en acrylaat”, vult Sven Bogaert aan. “En met ons eigen speciaal ontwikkelde systeem vlakken we vloeren uit tussen stellingen, tot op 1 mm nauwkeurig. Daarnaast kan je bij ons terecht voor troffelvloeren, gietvloeren voor parkings, plinten en stootranden. Er is dus voor ieder wat wils.”

Last but not least heeft de kunststofvloerenspecialist verschillende systemen voor het herstellen van alle mogelijke voegproblemen. “Kortom: met Bogaert Kunststofvloeren haal je de expert in huis om van je vloeren een kwalitatieve, duurzame en solide eyecatcher te maken”, besluit de zaakvoerder.

Tekst | Els Jonckheere  Beeld | Bogaert Kunststofvloeren