Liftpersonalisatie geeft woningen extra glans

Huisliften in een gezinswoning, er is de voorbije jaren steeds meer vraag naar. Ze maken een woning in één klap toegankelijk voor senioren of mensen met een beperking. Bovendien bieden ze architecten heel wat ontwerpmogelijkheden. Liftenspecialist Verolift speelt hier optimaal op in, hoe strak of extravagant het ontwerp ook is.

LIFTPERSONALISATIE GEEFT WONINGEN EXTRA GLANS

Woweffect
“Onze grote troef is liftpersonalisatie”, zegt zaakvoerder Françis Verrone. “Van de vloerbekleding tot en met de kleur van de kooiwanden: als architect krijg je volledig carte blanche.” Voor de afmetingen, materiaalkeuze en technische vereisten past Verolift zich aan. Het bedrijf gaat zelfs nog verder en zoekt actief mee naar mogelijkheden om een eyecatcher van formaat te creëren. Bedrukte liftwanden, een gepersonaliseerde vloer, speciale verlichting en unieke materialen zijn daar voorbeelden van. “Indien gewenst kunnen we de lift zelfs verstoppen achter een binnendeur  – ideaal voor minimalistische interieurs.”

Uitgebreid aanbod
Het liftengamma van Verolift gaat van supercompact tot zeer ruim en alles tussenin. “Voor ieder gebouw hebben we een geschikte lift in huis”, stelt Verrone. “Met ons ruime aanbod weten we heel wat klanten te verbazen. Ook qua toegangsmogelijkheden en extra opties is er meer dan voldoende keuze.” De liften kunnen eveneens uitgerust worden met heel wat technische snufjes. Zo kan de lift met het oog op een perfecte integratie aangesloten worden op het domoticasysteem.

LIFTPERSONALISATIE GEEFT WONINGEN EXTRA GLANS

Comfortabel en energievriendelijk
In het elektrische segment is de Gearless-lift een echte voltreffer. Geruisloos en enorm zuinig, geen wonder dat deze lift zo populair is. Bovendien is de rit opvallend zacht en kunnen klanten rekenen op een perfecte nivellering.

Een top team, altijd tot uw dienst
Alles gebeurt onder één dak bij Verolift: eigen adviseurs, eigen monteurs en eigen technici. Françis Verrone: “Iedereen krijgt een degelijke opleiding met permanente bijscholing. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze echte vakmensen in huis halen!” Ook de zaakvoerders, vader Françis en zoon Gennaro, kennen hun product door en door. Ze kunnen bogen op een jarenlange ervaring met montage, indienststelling, keuring, onderhoud, depannage en herstelling van alle soorten liften. 

LIFTPERSONALISATIE GEEFT WONINGEN EXTRA GLANS

Technische ondersteuning
Een extra troef van Verolift is de expertise en technische ondersteuning die het kan bieden. Erg handig, want als architect kan je nu eenmaal niet van alle markten thuis zijn. Vragen als ‘welke afmetingen dient de schacht intern te hebben?’ of ‘hoe worden de liftingangen het best voorzien?’ zijn voorbeelden van kopzorgen waarmee Verolift perfect raad weet. Françis Verrone: “Samen met de architect en de bouwheer zoeken we naar de beste materialen die aan alle vereisten voldoen, zowel op technisch als esthetisch vlak. Onze mensen staan steeds paraat om de geschikte liftoplossing te vinden.”

Tekst Verolift     |    Beeld Björn Vancayseele