Nacht van de architectuur

Op 8 september zet BVA het Festival van de architectuur spectaculair in met de Nacht van de architectuur, een spetterend openingsfeest dat BVA organiseert in samenwerking met het Vlaams Architectuurinstituut (VAi).

Die vrijdag palmen ze tot diep in de nacht deSingel in en feesten ze in het teken van architectuur. Je kan er dansen op muziek van bekende DJ’s, luisteren naar live muziek, genieten van food, drinks en secret cinema, deelnemen aan speeddates en boeiende debatten met experts of je slag slaan tijdens een veiling.

Diezelfde avond arriveert ook het kunstenaarscollectief Time Circus met zijn spraakmakende Landschip, dat gedurende het festival voor anker ligt op de site van deSingel. Kortom, dit groots evenement is het ideale startschot voor een uniek festival rond stadsontwikkeling en architectuur.

Voorverkoop
Nacht van de architectuur is een ‘cashless’ evenement. Geen gedoe met wisselgeld, een te dikke portemonnee of een hoop kleingeld de ochtend erop. Na de voorverkoop kan je extra bonnen of tickets aan de kassa met bancontact/mistercash of met kredietkaart betalen.
Klik hier voor meer informatie.