Renson is Batibouw 2016 succesvol gestart

Met 3 standen is Renson momenteel nadrukkelijk aanwezig op Batibouw. Sinds de opening van de professionele dagen op donderdag 25 februari is het er over de koppen lopen. Ook buiten de Heizelpaleizen is Renson vertegenwoordigd: in de ‘luxe tuinkamer’ voor Paleis 1 staat een Camargue terrasoverkapping opgesteld om bezoekers te inspireren over de inrichting en afwerking van hun eigen tuin.

Camargue terrasoverkapping in de ‘luxe-tuinkamer’
Nieuw op Batibouw is dat bezoekers zich in en voor Paleis 1 kunnen laten inspireren voor de inrichting en afwerking van hun eigen tuin(kamer). Samen met tuinarchitecten en -aannemers kunnen zij er nog tot en met 6 maart op zoek gaan naar de tuinkamer die het best bij hun persoonlijkheid aansluit. De Camargue van Renson maakt deel uit van de luxe tuinkamer, voor iedereen die op zoek is naar comfort en luxe op het terras.

Vlaams Minister-President Geert Bourgeois bezoekt Renson-stand
Op zaterdag 27 februari bracht Vlaams Minister-President Geert Bourgeois een bezoek aan Batibouw. Hij kwam onder andere langs op de Renson-stand in Paleis 4 en maakte er kennis met de oplossingen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

‘Creating Healthy Spaces’-partners op Batibouw
Met de nieuwe bewustmakingscampagne die gelanceerd wordt op Batibouw wil Renson mensen 2 keer doen nadenken over hoe gezond ze wel leven en hoe ze ‘gezond wonen’ in de praktijk kunnen omzetten.
Ook sleutel-op-de-deur firma’s dragen die boodschap mee uit. Zij profileren zich tijdens Batibouw volop als partner voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Zo helpen ze om mee de bewustwording daaromtrent te stimuleren bij hun klanten.