Sortimo ontvangt Volkswagen op Batibouw-stand

De vakman die tijdens Batibouw 2017 de stand van Sortimo bezoekt, ontdekt er niet alleen de resem nieuwigheden van de specialist in de inrichting van bedrijfsvoertuigen zelf, maar krijgt er  – na het Autosalon –  meteen ook een tweede kans om kennis te maken met de nieuwe Volkswagen Crafter. En wie snel genoeg is, kan dat misschien gratis doen!

De professional die het online formulier op www.sortimo.be/volkswagen-batibouw/ volledig invult, krijgt een gratis e-ticket in zijn mailbox. Doe het vandaag nog, want de professionele dagen op Batibouw 2017 zijn al op 16 en 17 februari.

Wees er snel bij, want OP = OP!

Volledig ingericht
Naast de Volkswagen Crafter, zal ook de Volkswagen Transporter op de Sortimo-stand te zien zijn. Volledig ingericht uiteraard, zodat de vakman met eigen ogen de talloze mogelijkheden kan zien die Sortimo biedt voor de inrichting van een bedrijfsvoertuig op maat van elke vraag en elke sector.

Ook op de Sortimo-stand
Sortimo toont verder nog: Sortimo HD voertuiginrichtingen voor het zware werk, de Globelyst allround bedrijfswageninrichting voor een ordelijk bedrijfsvoertuig, het FlexRack aanpasbare legbordensysteem en de WorkMo mobiele werkplaats. Voor een geïntegreerde ladingbevestiging is er het nieuwe ProSafe bevestigingssysteem. De MultiPack-rugzak is het mobiele verlengstuk van het BOXX-systeem en er is ook de nieuwe TopSystem dakdrager.