Sortimo toont nieuwigheden op Batibouw

Van 16 tot 26 februari tekent Sortimo present op Batibouw 2017 in Brussels Expo. In hal 9, op stand 9218 toont het bedrijf wat het als specialist in op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen kan betekenen voor de professional die dagelijks aan het werk is op bouwwerven en voor de zelfstandige handwerker wiens camionnette de uitvalsbasis is bij al zijn bouw- en renovatieprojecten.

Sortimo toont op Batibouw verschillende innovatieve lijnen en producten.

Zo bijvoorbeeld de ProCargo CT1, een revolutionaire laadfiets die tegelijk het lichtste en meest milieuvriendelijke bedrijfsvoertuig is. Met een gepatenteerde hellingtechnologie, een uitstekende wendbaarheid in bochten en een uniek systeem voor ladingbeveiliging is de ProCargo CT1 een snel en gezond transportmiddel voor druk stadsverkeer.

De Sortimo HD voertuiginrichtingen voor het zware werk. Een donker design en de legborden in composiet, maken deze serie bestand tegen extreme belastingen. Andere troeven: stoot- en krasvast, vuilafstotend en met oneindig veel combinatiemogelijkheden.

Sortimo Globelyst is de allround bedrijfswageninrichting die zorgt voor een ordelijk bedrijfsvoertuig, waarin het dankzij de vele functionaliteiten makkelijker zoeken en efficiënter werken is. Een optimale materiaalmix van plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen.

Het FlexRack flexibele en aanpasbare legbordensysteem biedt een veilige stockage en snelle toegang tot de goederen, laat ook voldoende ruimte voor grote goederen. De rekken uit hoogwaardig vezelcomposietmateriaal hebben een zeer hoge draagkracht en een lange levensduur.

De WorkMo multifunctionele, mobiele werkplaats kan worden gebruikt voor werkplaatsinrichting, als transportsysteem, werkplaatswagen en als verplaatsbaar werkstation. WorkMo – staat voor Work Mobility – is altijd inzetbaar en kan worden samengesteld uit diverse modules. De stapelbare componenten zorgen op iedere werkplek voor ergonomisch werken.

Voor een geïntegreerde ladingbevestiging in bedrijfswagens is het nieuwe ProSafe bevestigingssysteem de betrouwbare oplossing, voor een veilig transport zonder beschadigde materialen. Ladingbevestiging gebeurt via de steunen, vloerplaten, verbindingsprofielen en vloermontagerails.

De MultiPack-rugzak is het mobiele verlengstuk van het Sortimo BOXX-systeem. In de rugzak past de inhoud van twee L-BOXXen en een i-BOXX. Daarnaast is ruimte voorzien voor extra gereedschap en apparaten. Met een speciale houder en een extra riem wordt de MultiPack veilig in het bedrijfsvoertuig geplaatst.

TopSystem Sortimo Batibouw 2017

De nieuwe TopSystem dakdrager kan makkelijk gemonteerd worden op elk type bedrijfsvoertuig. De lichtgewicht constructie garandeert een hoge laadcapaciteit bij een laag nettogewicht.