Troax UX550 gaaswand– als het écht veilig moet zijn!

De Troax Cetus UX550 scheidingswand is de meest veilige en robuuste gaaswand in het Troax assortiment. Het systeem is getest en goedgekeurd door de Zweedse Anti-diefstal Associatie. Het systeem behoort tot de goedgekeurde inbraakwerende producten volgens klasse 2 van de NEN 5096: 1998 en ENV 1627:1999. Troax Safe kan gebruikt worden in ruimtes die bijzonder kwetsbaar zijn voor inbraakpogingen zoals appartementen, fietsenstallingen, opslagruimtes enz. Net als bij de andere systemen zorgt de open structuur voor lichtinval, ventilatie en de mogelijkheid om brand snel te ontdekken en door het gaaspaneel te blussen. Het systeem is getest en goedgekeurd volgens EN1627-30 en heeft ook het Nederlandse Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Bij montage kunnen speciale profielen worden gebruikt die het onmogelijk maken de paneelverbindingen los te wrikken. Door de maaswijdte van 50x50mm kan men bovendien niet door het gaas reiken.

Het Troax UX550 systeem wordt vooral toegepast voor een zeer goed beveiligde voorzijde van bergingen. De deuren in dit systeem zijn daarom verzwaard uitgevoerd met een schild ter bescherming van het slot en gelaste scharnieren. Het is mogelijk de tussenwanden op te bouwen met panelen uit het UR350 of UX450 systeem.

troax_pp_cetus_ux_550_padlock_application