Verhelst opent indrukwekkende site in Knokke

Eind januari opende Verhelst uit Oudenburg in Knokke haar nieuwe site. Het concept luidt een geheel nieuw tijdperk in. De drie avonden durende openingsfestiviteiten voor architecten, klant en personeel kenden grote bijval. Ook burgemeester Leopold Lippens wilde de show niet missen, hij  prees het ondernemerschap in de regio.

De nieuwe toonzaal van Verhelst oogt langs de buitenkant strak en sereen met voldoende rode accenten, de herkenbare corporate colors van het familiebedrijf. Uitgerekend deze generatie is toe aan een heuse upgrading van de look and feel van de organisatie. Kathleen Verhelst lanceerde met haar sterke marketingploeg twee jaar geleden het #MORE concept. Verhelst is meer dan het stapelen en verkopen van bouwmaterialen. Dat ondervonden de talrijke bezoekers op de feestelijke inhuldiging. In de gloednieuwe showroom maken we kennis met de vele toepassingen en mogelijkheden van tegels, mozaïeken en wandoplossingen. Dit alles smakelijk en aanlokkelijk geëvoceerd in de verschillende ‘stijlkamers’

Vier generaties
Kathleen Verhelst: “Twee jaar geleden zijn we hiermee van wal gestoken om nadrukkelijker de klemtoon te leggen op de expertise die wij sinds vier generaties binnenshuis koesteren. Vandaag evolueren we meer en meer naar maatwerk. Steen op maat is genoegzaam bekend en verder zijn er de quasi onuitputtelijke mogelijkheden van keramiek dat een gedaantewisseling met natuursteen moeiteloos weet uit te stralen met alle praktische gevolgen van dien. We merken dat de behoefte aan expertise sterker leeft dan ooit.”

#MORE
 Vandaag zit de groep Verhelst in de tweede fase van het #MORE concept en geldt de gloednieuwe showroom als absolute parel op de kroon van de organisatie. Verhelst zoekt ook in deze regio moedwillig de co-creatie op om samen met architecten betekenisvolle projecten te realiseren. Laat dat nu net onze hoofdbekommernis zijn: kennis en inspiratie vakkundig doen samengaan.