Vernieuwde Realty populairder dan ooit: al 20 partners tekenen present

Het vernieuwde Realty schiet uit de startblokken. In enkele weken tijd hebben al 20 bedrijven, organisaties en steden een partnership ondertekend met de grootste vastgoedsummit van België. Vooral ontwikkelaars, waaronder een aantal wereldspelers, vinden vlot hun weg naar Realty. Het vertrouwen blijkt groot bij zowel nieuwe als oude bekenden. Intussen werkt de organisatie ook hard aan het verder uitbouwen van een stevig programma.

Eerder dit jaar besloot Realty om na tien geslaagde edities in Brussel haar event volgend jaar in een exclusiever kader te organiseren, en dus koos het voor Knokke-Heist. Dat nieuwe elan spreekt duidelijk aan. Met enkele specifieke formules, waarbij onder meer een mooie visibiliteit gekoppeld wordt aan exclusieve toegang tot bepaalde zones, weet Realty opnieuw stevig aan te knopen bij de ontwikkelaars.

Dat de formule verandert, komt in de eerste plaats omdat een klassieke beurs in Brussel niet meer aan de noden van de markt tegemoet komt. Bovendien is Realty – nog steeds de grootste verzameling van vastgoedprofessionals in ons land –  erop gericht om de investering van partners én bezoekers nog te vergroten. Matchmaking is daar een mooi voorbeeld van maar ook door partners te betrekken in de campagne en hen te laten samenwerken met de media rond grote thema’s zoals mobiliteit en stadsontwikkeling, biedt Realty haar deelnemers unieke opportuniteiten.

Topbedrijven
De bedrijven, organisaties en steden die inmiddels hebben toegezegd, zijn niet van de minsten. Zo maken topbedrijven als AG Real Estate en Belgiës grootste vastgoedontwikkelaar Immobel hun comeback. Daarnaast tekenen ook enkele stevige nieuwkomers present, zoals Gands, D’Ieteren Immo, Next Day en Baltisse – het vastgoedbedrijf van ondernemer Filip Balcaen.

Ook de sinds jaren trouwe partners, zoals Willy Naessens en sectororganisatie UPSI-BVS, tekenen opnieuw present.

Realty

Matchmaking
Realty merkt op dat zeker de formule voor decision makers aanslaat, met een zone die alleen voor hen toegankelijk is. Het is bovendien een plaats waar de organisatie op aanvraag aan matchmaking kan doen. Uit gesprekken met (kandidaat-)partners is duidelijk gebleken dat er nooit eerder zoveel vraag was naar high level networking tussen investeerders en eigenaars en tussen publieke en privé-organisaties.

Het is dan ook geen geheim dat Realty onlangs met tientallen bedrijven uit de sector heeft samen gezeten om te polsen naar hun noden en wensen. Eén van de directe resultaten daarvan is dat partners in Knokke-Heist de kans krijgen om nog meer exclusieve activiteiten in de marge te organiseren. Zo komt er onder andere een ‘sustainability lunch’ in het Zwin en een netwerk diner in de golfclub.

Topsprekers
Intussen werkt de organisatie hard verder aan het uitbouwen van een stevig programma. Zo kiest Realty er komend jaar voor om niet één, maar twee keynote sprekers uit te nodigen – op donderdag en vrijdag. De sprekers en debatten zullen een zaal vol professionals kunnen boeien én inspireren, maar hierover volgen meer details in onze volgende communicatie.

Realty gaat volgend jaar door op 19 en 20 september in Knokke-Heist.