Platform voor de bouw

Wat kunnen wij u bieden?

Aantrekkelijke samenwerkingspakketten of een voorstel op maat

Bouwen aan Vlaanderen is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de Vlaamse Confederatie Bouw, de Bond van Vlaamse Architecten, de Confederatie van Immobiliënberoepen van Vlaanderen en de Organisatie van Raadgevende Ingenieurs, Engineering- en Consultancybureaus. Via ons omvangrijke communicatienetwerk wordt de gehele bouwketen continu geïnformeerd over projecten en innovatieve producten.

De krachtige combinatie van online, digitale nieuwsbrieven en social media zorgt ervoor dat dagelijks unieke, actuele content met voor u relevante doelgroepen wordt gedeeld. Door deze kanalen continu te optimaliseren, creëren we niet alleen een groot bereik maar ook effectieve contactmomenten met de juiste bedrijven en beslissingsnemers.

Een samenwerking met Bouwen in Vlaanderen gaat verder dan adverteren. Wij concentreren ons op inhoud, kwaliteit en maximaal rendement voor uw organisatie. Hiertoe bieden wij diverse promotionele pakketten aan, waar onze projectmanagers u telefonisch veel meer over kunnen vertellen. En mocht u specifieke wensen of doelstellingen hebben, dan brengen onze media strateeg en campagne marketeer graag een maatwerkadvies uit. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

DOELGROEP: Architecten, projectontwikkelaars, aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, gemeenten, overheidsinstellingen, opdrachtgevers, directies, management en besturen van scholen en onderwijsinstellingen uit Vlaanderen.

Projectmanagers

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager p.opdebeeck@louwersmediagroep.be

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

Contact

Pieter Maeyaert

Projectmanager p.maeyaert@louwersmediagroep.be

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

Contact

Thomas Goossens

Projectmanager t.goossens@louwersmediagroep.be

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

  Stuur ons een bericht

  adres

  Schatbeurderlaan 6
  6002 ED Weert

  contact

  +31 495 450095
  info@louwersmediagroep.nl

  Volg ons